Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Salarisadministrateur


Bent u als ondernemer in of in de omgeving van Amsterdam teveel tijd kwijt aan het bijhouden van uw loonadministratie? Wordt u afgeleid door uw administratieve verplichtingen en zoekt u een salarisadministrateur die deze voor u kan overnemen? Bij Koppel Advies bent u daarvoor aan het juiste adres.

Wij kunnen uw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk uithanden nemen. Ook kunnen wij u helpen om uw administratie te automatiseren. Dankzij onze geavanceerde systemen krijgt u direct meer inzicht in uw financiële situatie.

Zou u graag willen samenwerken met een moderne salarisadministrateur die kantoor houdt in het centrum van Amsterdam? Het team van Koppel Advies staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

Geen reguliere dienstverlener.

De hedendaagse techniek biedt uitgebreide mogelijkheden om administratieve lasten te verlichten. Bij Koppel Advies kunt u eenvoudig van deze mogelijkheden profiteren. Wij gebruiken de modernste systemen en ons team weet precies welke oplossing voor u het beste is.

Eén adres voor al uw vragen.

Een onoverzichtelijke administratie kan veel onduidelijkheid creëren. Bij Koppel Advies krijgt u direct een glashelder inzicht in uw loonadministratie. Daarbij adviseren wij u als salarisadministrateur op een praktische, persoonlijke manier over uw financiën.

Een stapje extra.

Koppel Advies maakt uw leven als ondernemer graag zo gemakkelijk mogelijk. Wij begrijpen dat u liever op uw core business wilt kunnen focussen. Onze dienstverlening als salarisadministrateur is ontwikkeld om uw administratieve zorgen weg te nemen.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend