Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Loonadministratie Amsterdam

Veel ondernemers uit Amsterdam zien de verzorging van de loonadministratie als een vervelende klus. Zeker nu, met de komst van de werkkostenregeling. Door de salarisadministratie uit te besteden aan Koppel, kunt u die tijd beter besteden aan andere zaken.

Volledig compliant

Wetten en regels zoals de werkkostenregeling leiden ertoe dat uw loonadministratie aan steeds meer eisen moet voldoen. De administrateurs van Koppel houden zich continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dat gebied, zodat uw administratie altijd compliant is. En omdat wij volledig op de hoogte zijn, kunnen wij u ook dienen van bruikbaar fiscaal advies over de beloning van uw personeel. Wij verzorgen de loonadministratie voor ondernemers in Amsterdam en omstreken, dus ook voor die in Haarlem.

Heeft u een vraag?

Zoekt u een betrouwbaar kantoor in de buurt van Amsterdam waar u uw loonadministratie met een gerust hart uit handen kunt geven? Vraag nu een offerte aan, zodat u al heel snel weer alle tijd kunt besteden aan uw onderneming. Ook kunt u bellen met 020-3445900 of kunt u gemakkelijk online een afspraak maken.

Altijd de expertise die u zoekt

Koppel Advies heeft een bijzonder uitgebreide dienstverlening. Wij hebben vele jaren ervaring als belastingadviseur en gebruiken deze vakkennis om de positie van uw onderneming te versterken:

  • Betrokken bedrijfs- en organisatieadvies;
  • Scherpe fiscale en financiële dienstverlening;
  • Professionele ondersteuning bij administratie en aangifte;
  • Uitgebreide ervaring binnen diverse branches.

Een persoonlijk gerichte aanpak vinden wij daarbij vanzelfsprekend. Uw belastingadviseur is altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en biedt passend, professioneel advies op maat.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten staan voor u klaar

Send this to a friend