Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Op zoek naar een fiscalist in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een fiscalist met een persoonlijke benadering die uw fiscale zaken kan behartigen? Een fiscalist die zowel weet van alle wetten en regels die gelden, als van typische fiscale problematiek in Amsterdam?

Bij Koppel Advies in Amsterdam kunt u terecht voor een vakkundige fiscalist. Onze fiscalisten hebben de nodige kennis, ervaring en drive om u van gericht advies te voorzien en uw boekhouding en andere financiële verplichtingen uithanden nemen.

Bij Koppel vindt u fiscalisten die van alle markten thuis zijn. Zij behartigen uw zaken optimaal door zich in te leven in uw persoonlijke situatie. Onze fiscalisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zowel op het gebied van fiscale wet- en regelgeving, als van bedrijfsstructuren en rechtsvormen.

De meerwaarde van Koppel Advies

Maximaal inzicht

Goed financieel inzicht is een onmisbaar hulpmiddel bij het maken van strategische keuzes voor uw bedrijf. Een complexe financiële situatie kan dit inzicht vertroebelen. Koppel Advies maakt uw financiën glashelder en geeft een overzichtelijk beeld van uw organisatie.

Betrokken werkwijze

Koppel Advies is betrokken bij uw succes. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een fiscalist in Amsterdam die weet wat u voor ogen heeft en actief met u meewerkt aan het bereiken van uw doelen. Daarom krijgt u bij ons altijd een gericht, persoonlijk antwoord.

Branche specifieke kennis

Het team van Koppel Advies werkt al jaren voor diverse nationale en internationale cliënten in uiteenlopende branches. Wij zijn als fiscalist in Amsterdam goed bekend met de realiteiten van uw vakgebied en kunnen u daardoor altijd van relevant advies voorzien.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?
Neem contact op

Een fiscalist die verder denkt

Bedrijfs- en organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw onderneming? Of wilt u meer inzicht in uw financiën? Koppel Adviess is geen conventioneel accountantskantoor. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een breder scala aan dienstverlening op gebied van bedrijfs- en organisatieadvies.

Fiscaal advies

Zoekt u een belastingspecialist die u zelfs bij de lastigste fiscale vraagstukken kan ondersteunen? Een gemiddeld accountantskantoor heeft hiervoor niet de kennis in huis. Koppel Advies gelukkig wel. Wij kennen het Nederlandse fiscale landschap als geen ander.

Administratie en aangifte

Wilt u zeker weten dat uw belastingaangiftes correct worden opgesteld? Kost uw bedrijfs- of salarisadministratie u teveel tijd? Of zoekt u een expert die uw jaarrekeningen voor u kan maken? Het team van Koppel Advies staat altijd klaar om u te helpen.

Specialist in het Nederlandse belastingstelsel

Een goede fiscalist zorgt ervoor dat u belastinggeld kunt besparen. Dat kan alleen als hij alle nodige up-to-date kennis heeft van het Nederlandse belastingstelsel en alle regels en wetten op gebied van belastingen. Het team van boekhoudkantoor Koppel bestaat uit enthousiaste, leergierige, communicatief vaardige belastingspecialisten die u graag helpen met al uw administratieve en belastingzaken.

Vrijblijvende afspraak

Als u op zoek bent naar een betrokken, gedreven fiscalist bent u bij Koppel Advies aan het juiste adres. Neem contact op met een van onze experts en maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in het centrum van Amsterdam.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Send this to a friend