Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Op zoek naar een fiscalist in Amsterdam?


Bent u op zoek naar een fiscalist met een persoonlijke benadering die uw fiscale zaken kan behartigen? Een fiscalist die zowel weet van alle wetten en regels die gelden, als van typische fiscale problematiek in Amsterdam?

Bij Koppel Advies in Amsterdam kunt u terecht voor een vakkundige fiscalist. Onze fiscalisten hebben de nodige kennis, ervaring en drive om u van gericht advies te voorzien en uw boekhouding en andere financiële verplichtingen uithanden nemen.

Bij Koppel vindt u fiscalisten die van alle markten thuis zijn. Zij behartigen uw zaken optimaal door zich in te leven in uw persoonlijke situatie. Onze fiscalisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zowel op het gebied van fiscale wet- en regelgeving, als van bedrijfsstructuren en rechtsvormen.

Geen reguliere dienstverlener.

Goed financieel inzicht is een onmisbaar hulpmiddel bij het maken van strategische keuzes voor uw bedrijf. Een complexe financiële situatie kan dit inzicht vertroebelen. Koppel Advies maakt uw financiën glashelder en geeft een overzichtelijk beeld van uw organisatie.

Eén adres voor al uw vragen.

Koppel Advies is betrokken bij uw succes. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een fiscalist in Amsterdam die weet wat u voor ogen heeft en actief met u meewerkt aan het bereiken van uw doelen. Daarom krijgt u bij ons altijd een gericht, persoonlijk antwoord.

Een stapje extra.

Het team van Koppel Advies werkt al jaren voor diverse nationale en internationale cliënten in uiteenlopende branches. Wij zijn als fiscalist in Amsterdam goed bekend met de realiteiten van uw vakgebied en kunnen u daardoor altijd van relevant advies voorzien.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend