Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Financiële planning


Wilt u uw vermogenspositie duidelijker in kaart brengen? Bent u op zoek naar een specialist die u kan ondersteunen bij het plannen en uitwerken van een goede oudedagsvoorziening?

Koppel Advies biedt diverse diensten die gericht zijn op financiële planning. Wij kunnen u helpen om uw huidige financiële situatie duidelijk in kaart te brengen en gericht plannen te maken voor uw financiële toekomst. Ons team houdt daarbij altijd rekening met uw wensen en ambities en voorziet u van gericht advies om deze te kunnen bereiken.

Wilt u weten wat wij op gebied van financiële planning voor u kunnen betekenen? Maak kennis met de veelzijdige dienstverlening van Koppel Advies.

Geen reguliere dienstverlener.

Er zijn talloze factoren die invloed hebben op uw inkomen, vermogenspositie en financiële zekerheid. Koppel Advies creëert het overzicht dat u nodig heeft om hier effectief mee om te gaan en stelt samen met u de optimale financiële planning op.

Eén adres voor al uw vragen.

Financiële zorgen kunnen veel impact hebben op uw welzijn en gemoedstoestand. Dankzij Koppel Advies kunt u deze zorgen effectief voorkomen. Wij laten zien waar de kansen en risico’s liggen en helpen u om hier op een goede manier mee om te gaan.

Een stapje extra.

Koppel Advies gaat bij financiële planning altijd uit van uw persoonlijke doelen. Wij bieden geen standaardoplossingen of –adviezen, maar werken altijd met u samen om een antwoord te vinden dat perfect aansluit op uw individuele situatie.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend