Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Eenvoudiger Btw-aangifte doen?

Bent u als ondernemer in of in de omgeving van Amsterdam vaak teveel tijd kwijt aan uw aangifte omzetbelasting? Bent u op zoek naar een betere, meer efficiënte manier om aangifte van uw Btw te doen?

Het opstellen en indienen van uw belastingaangifte hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Het team van Koppel Advies kan alle zorgen rondom belastingen immers van u overnemen. Wij analyseren uw fiscale situatie, automatiseren uw administratie en zorgen ervoor dat alle aangiftes correct en op tijd worden ingediend.

Wilt u zeker weten dat u nooit te laat bent met uw belastingaangifte? Laat de experts van Koppel Advies dan uw aangifte Btw doen.

De voordelen van Koppel Advies

Betrokken professionals

Koppel Advies heeft een kantoor in het centrum van Amsterdam. Deze centrale locatie maakt het mogelijk om persoonlijk contact te onderhouden met al onze cliënten. Wij zien hen namelijk niet als cijfers, maar kiezen bewust voor een individuele benadering. Met oplossingen die aansluiten op specifieke vragen.

Moderne systemen

Een goede digitale administratieoplossing maakt het aanzienlijk eenvoudiger om een correcte BTW aangifte te doen. Koppel Advies werkt met geavanceerde softwaresystemen en kan uw administratie hiermee geheel of gedeeltelijk voor u automatiseren.

Foutloze aangiftes

Een foutloze aangifte voorkomt geschillen met de Belastingdienst. Koppel Advies heeft het convenant Horizontaal Toezicht ondertekend, wat bevestigt dat onze werkwijze aansluit op de eisen van de fiscus. Dit betekent dat wij uw BTW aangifte foutloos kunnen doen.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?
Neem contact op

Laat uw Btw-aangifte doen door experts

Aangifte omzetbelasting

Bent u op zoek naar een specialist die uw Btw-aangifte voor u kan doen? Koppel Advies heeft alle kennis en expertise in huis om u te helpen. Wij stellen een correcte aangifte voor u op en dienen deze desgewenst direct voor u in.

Jaarrekening opstellen

Wilt u minder tijd kwijt zijn aan het opstellen van uw jaarrekeningen? Koppel Advies kan niet alleen uw Btw-aangifte doen, maar ook de samenstelling van uw jaarcijfers voor u overnemen. Zo heeft u moeiteloos het juiste overzicht.

KvK-publicatie

Zoekt u een professional die uw jaarlijkse publicatie bij de Kamer van Koophandel kan verzorgen? Bij Koppel Advies bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij stellen een basisoverzicht voor u samen dat aan alle eisen van de KvK voldoet.

Voorkom boetes

U bent als ondernemer verplicht om met een vaste regelmaat door te geven hoeveel omzetbelasting u moet afdragen. Een te late of foutieve aangifte kan tot hoge boetes van de Belastingdienst leiden. Koppel maakt het ondernemers in Amsterdam graag zo makkelijk mogelijk. U krijgt ruim op tijd van ons een seintje dat het weer tijd is om uw stukken aan te leveren. Wij dienen de aangifte voor u in.

Meteen aan de slag

Wilt u graag zo snel mogelijk uw aangifte omzetbelasting uitbesteden? De specialisten van Koppel Advies staan klaar om uw BTW aangifte te doen. Neem contact op met een van onze experts en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor in het centrum van Amsterdam. Wij helpen u graag om de beste oplossing voor uw administratie en aangiftes te vinden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Send this to a friend