Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Eenvoudiger Btw-aangifte doen?


Bent u als ondernemer vaak teveel tijd kwijt aan uw aangifte omzetbelasting? Bent u op zoek naar een betere, meer efficiënte manier om aangifte van uw Btw te doen?

Het opstellen en indienen van uw belastingaangifte hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Het team van Koppel Advies kan alle zorgen rondom belastingen immers van u overnemen. Wij analyseren uw fiscale situatie, automatiseren uw administratie en zorgen ervoor dat alle aangiftes correct en op tijd worden ingediend.

Wilt u zeker weten dat u nooit te laat bent met uw belastingaangifte? Laat de experts van Koppel Advies dan uw aangifte Btw doen.

Geen reguliere dienstverlener.

Koppel Advies heeft een kantoor in het centrum van Amsterdam. Deze centrale locatie maakt het mogelijk om persoonlijk contact te onderhouden met al onze cliënten. Wij zien hen namelijk niet als cijfers, maar kiezen bewust voor een individuele benadering. Met oplossingen die aansluiten op specifieke vragen.

Altijd bij de hand.

Een goede digitale administratieoplossing maakt het aanzienlijk eenvoudiger om een correcte BTW aangifte te doen. Koppel Advies werkt met geavanceerde softwaresystemen en kan uw administratie hiermee geheel of gedeeltelijk voor u automatiseren.

Een stapje extra.

Een foutloze aangifte voorkomt geschillen met de Belastingdienst. Koppel Advies heeft het convenant Horizontaal Toezicht ondertekend, wat bevestigt dat onze werkwijze aansluit op de eisen van de fiscus. Dit betekent dat wij uw BTW aangifte foutloos kunnen doen.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend