Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Zoekt u een boekhoudkantoor in Amsterdam?

Of u nu als privépersoon, als eenpitter of als dga van een bedrijf op zoek bent naar een boekhoudkantoor in Amsterdam met kennis van zaken: bij Koppel bent u aan het juiste adres. Wij hebben een brede keur aan experts in huis die uw zaken optimaal behartigen en u altijd van passend advies kunnen voorzien.

De adviseurs van ons boekhoudkantoor in Amsterdam zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Niet alleen op het gebied van fiscale wet- en regelgeving, maar ook op het gebied van bedrijfsstructuren en rechtsvormen. Ook voor hulp bij de automatisering van uw administratie kunt u bij ons boekhoudkantoor in Amsterdam terecht.

De voordelen van Koppel Advies

Altijd een correcte aangifte

Als ondernemer wilt u zeker weten dat uw belastingaangifte correct wordt opgesteld. Ons team zorgt er dan ook graag voor dat u geen kansen of risico’s over het hoofd ziet. Dankzij onze deelname aan het convenant Horizontaal Toezicht is een foutloze aangifte bovendien gegarandeerd.

Passend persoonlijk advies

Koppel Advies in Amsterdam helpt ondernemers niet alleen bij de belastingaangifte – wij kunnen u over alle fiscale aspecten van uw onderneming en uw persoonlijke financiën adviseren. Wat uw vraag ook is, onze adviseurs bieden altijd een praktisch antwoord dat past bij uw situatie.

Uitgebreide branche expertise

Het team van Koppel Advies beschikt over uitgebreide branche specifieke kennis. Wij weten precies wat er speelt in uw vakgebied en kunnen een optimale belastingaangifte verzorgen voor ondernemers in de meest uiteenlopende branches.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?
Neem contact op

Het boekhoudkantoor dat verder denkt

Bedrijfs- en organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw onderneming? Of wilt u meer inzicht in uw financiën? Koppel Advies is geen conventioneel accountantskantoor. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een breder scala aan dienstverlening op gebied van bedrijfs- en organisatieadvies.

Fiscaal advies

Zoekt u een belastingspecialist die u zelfs bij de lastigste fiscale vraagstukken kan ondersteunen? Een gemiddeld accountantskantoor heeft hiervoor niet de kennis in huis. Koppel Advies gelukkig wel. Wij kennen het Nederlandse fiscale landschap als geen ander.

Administratie en aangifte

Wilt u zeker weten dat uw belastingaangiftes correct worden opgesteld? Kost uw bedrijfs- of salarisadministratie u teveel tijd? Of zoekt u een expert die uw jaarrekeningen voor u kan maken? Het team van Koppel Advies staat altijd klaar om u te helpen.

Van aangiften tot bezwaarprocedures

De dienstverlening van ons boekhoudkantoor in Amsterdam varieert van het doen van aangiften voor alle denkbare varianten belasting tot het aanvragen van uitstel en bezwaar- en beroepsprocedures. En als de belastingdienst u ten onrechte teveel heeft aangeslagen, hebben wij als boekhoudkantoor de juiste ingangen en methodes om zo snel mogelijk uw gelijk, en uw geld, te krijgen.

Gevarieerde dienstverlening

Heeft u vragen over uw administratie, uw belastingaangifte of uw financiële situatie? Onze expertise houdt niet op bij de boekhouding. Koppel Advies heeft voor ieder vraagstuk gekwalificeerde specialisten in huis die u als ondernemer kunnen adviseren en ondersteunen. Wilt u profiteren van onze uitgebreide expertise? Neem direct contact op met ons team en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Send this to a friend