Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Boekhouding

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. De boekhouders van Koppel weten dat als geen ander. Bent u op zoek naar iemand die uw boekhouding professioneel uithanden kan nemen? Onze ervaren en kundige administrateurs doen dit graag voor u.

Koppel Advies in Amsterdam is hét kantoor waar u met een gerust hart uw boekhouding uit handen kunt geven. Wij werken met de modernste systemen, waardoor u alles digitaal kunt aanleveren, en wij ook weer alle rapportages per mail naar u verzenden. Dat scheelt veel tijd en moeite.

De voordelen van Koppel Advies

Altijd een correcte aangifte

Als ondernemer wilt u zeker weten dat uw belastingaangifte correct wordt opgesteld. Ons team zorgt er dan ook graag voor dat u geen kansen of risico’s over het hoofd ziet. Dankzij onze deelname aan het convenant Horizontaal Toezicht is een foutloze aangifte bovendien gegarandeerd.

Passend persoonlijk advies

Koppel Advies in Amsterdam helpt ondernemers niet alleen bij de belastingaangifte – wij kunnen u over alle fiscale aspecten van uw onderneming en uw persoonlijke financiën adviseren. Wat uw vraag ook is, onze adviseurs bieden altijd een praktisch antwoord dat past bij uw situatie.

Uitgebreide branche expertise

Het team van Koppel Advies beschikt over uitgebreide branche specifieke kennis. Wij weten precies wat er speelt in uw vakgebied en kunnen een optimale belastingaangifte verzorgen voor ondernemers in de meest uiteenlopende branches.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?
Neem contact op

Regel meer dan alleen uw boekhouding

Bedrijfs- en organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw onderneming? Of wilt u meer inzicht in uw financiën? Koppel Advies is geen conventioneel accountantskantoor. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een breder scala aan dienstverlening op gebied van bedrijfs- en organisatieadvies.

Fiscaal advies

Zoekt u een belastingspecialist die u zelfs bij de lastigste fiscale vraagstukken kan ondersteunen? Een gemiddeld accountantskantoor heeft hiervoor niet de kennis in huis. Koppel Advies gelukkig wel. Wij kennen het Nederlandse fiscale landschap als geen ander.

Administratie en aangifte

Wilt u zeker weten dat uw belastingaangiftes correct worden opgesteld? Kost uw bedrijfs- of salarisadministratie u teveel tijd? Of zoekt u een expert die uw jaarrekeningen voor u kan maken? Het team van Koppel Advies staat altijd klaar om u te helpen.

Geen alledaagse dienstverlener

Koppel Advies is geen reguliere fiscale- en administratieve dienstverlener; wij zorgen op een heldere, gerichte en  effectieve manier voor een gedegen boekhouding in Amsterdam. Dat is mogelijk door de kwaliteit van opleiding van de medewerkers en een persoonlijke band met onze relaties. Op die manier weten zowel u als wij wat er wordt verlangd van onze samenwerking.

Amsterdams kantoor

Bent u gevestigd in Amsterdam en zoekt u een kantoor dat uw boekhouding voor u kan verzorgen? Koppel verzorgt alle zorgen administraties, aangiftes en kan u ook nog eens adviseren over een breed spectrum van financiële en fiscale onderwerpen. Bel meteen even voor een kennismakingsafspraak 020-3445900! Ook kunt u gemakkelijk online vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Send this to a friend