Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Uw Boekhouding In Goede Handen


Geen enkel bedrijf is hetzelfde. De boekhouders van Koppel weten dat als geen ander.

Bij Koppel Advies bent u altijd aan het juiste adres voor professioneel advies op maat. Wij hebben jarenlange ervaring met de meest lastige vraagstukken in de meest uiteenlopende branches. Daarbij hanteren wij als boekhouder in Amsterdam een unieke, persoonlijke aanpak – onze experts zijn betrokken bij uw succes en streven altijd naar het optimale resultaat.

Koppel Advies is hét kantoor waar u met een gerust hart uw boekhouding uit handen kunt geven. Wij werken met de modernste systemen, waardoor u alles digitaal kunt aanleveren, en wij ook weer alle rapportages per mail naar u verzenden. Dat scheelt veel tijd en moeite.

Geen reguliere dienstverlener.

Als ondernemer wilt u zeker weten dat uw belastingaangifte correct wordt opgesteld. Ons team zorgt er dan ook graag voor dat u geen kansen of risico’s over het hoofd ziet. Dankzij onze deelname aan het convenant Horizontaal Toezicht is een foutloze aangifte bovendien gegarandeerd.

Verstand van zaken.

Het team van Koppel Advies beschikt over uitgebreide branche specifieke kennis. Wij weten precies wat er speelt in uw vakgebied en kunnen een optimale belastingaangifte verzorgen voor ondernemers in de meest uiteenlopende branches.

Een stapje extra.

Koppel Advies helpt ondernemers niet alleen bij de belastingaangifte – wij kunnen u over alle fiscale aspecten van uw onderneming en uw persoonlijke financiën adviseren. Wat uw vraag ook is, onze adviseurs bieden altijd een praktisch antwoord dat past bij uw situatie.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend