Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Boekhouder in Amsterdam


Wilt u ervoor zorgen dat uw administratie altijd op orde is? Bent u op zoek naar een boekhouder in Amsterdam die u kan bijstaan bij al uw fiscale, financiële of administratieve vragen?

Bij Koppel Advies bent u altijd aan het juiste adres voor professioneel advies op maat. Wij hebben jarenlange ervaring met de meest lastige vraagstukken in de meest uiteenlopende branches. Daarbij hanteren wij als boekhouder in Amsterdam een unieke, persoonlijke aanpak – onze experts zijn betrokken bij uw succes en streven altijd naar het optimale resultaat.

Wilt u meer weten over onze veelzijdige dienstverlening? Ons team neemt graag de tijd om de mogelijkheden met u door te nemen.

Eén adres voor al uw vragen.

Koppel Advies is de meest veelzijdige boekhouder van Amsterdam. Van organisatieadvies en fiscaal advies tot het uitbesteden van belastingaangiftes en administratieve verplichtingen – bij ons kunt u alles eenvoudig op één plek regelen.

Geen reguliere dienstverlener.

Als ondernemer heeft u behoefte aan betrouwbare fiscale en financiële diensten. Wij begrijpen dit als geen ander. Wij investeren als boekhouder in Amsterdam dan ook sterk in de kwaliteit van onze systemen en werken uitsluitend met de beste experts.

Een stapje extra.

Bij Koppel Advies bent u geen nummer. Wij bouwen graag een persoonlijke band op met onze cliënten en bieden altijd oplossingen die passen bij uw specifieke situatie. Zo weet u zeker dat onze dienstverlening ook echt verschil zal maken.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend