Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Belastingconsulent in Amsterdam

Nederland heeft een complex belastingstelsel met veel regels, wetten en bepalingen waardoor het lastig is om aan alle verplichtingen die worden opgelegd te voldoen. Toch wordt van u als ondernemer verwacht dat u uw financiële zaken altijd uitstekend op orde heeft.

Gelukkig kan Koppel Advies u hierbij helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring als belastingconsulent kennen wij de Nederlandse wet- en regelgeving als geen ander. Wij beschikken over uitgebreide branche specifieke kennis, ook over typisch Amsterdamse fiscale problematiek rondom kunst- en cultuur.

Wilt u zeker weten dat uw fiscale strategie optimaal is ingericht? Bij Koppel Advies in Amsterdam vindt u altijd een belastingconsulent die begrijpt wat u als ondernemer voor ogen heeft.

De voordelen van Koppel Advies

Veelzijdige dienstverlening

Koppel Advies beperkt zich als belastingconsulent niet tot één expertise. Wij bieden gericht advies over alle denkbare fiscale vraagstukken. Of het nu gaat om een schenking, een beroepsprocedure of uw belastingstrategie – wij bieden altijd praktisch advies.

Hoge kwaliteit

Wij begrijpen dat u als ondernemer op hoogwaardig advies wilt kunnen vertrouwen. Daarom werken wij als belastingconsulent uitsluitend met hoogopgeleide, gecertificeerde professionals. De kwaliteit van ons advies komt bij Koppel Advies altijd op de eerste plaats.

Persoonlijke betrokkenheid

Koppel Advies gelooft in een betrokken aanpak. Een belastingconsulent moet uw situatie begrijpen om goed advies te kunnen leveren. Wij streven altijd naar een persoonlijke band met onze cliënten, zodat wij zeker weten dat wij u van passend advies kunnen voorzien.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?
Neem contact op

Een belastingconsulent met veel mogelijkheden

Veelzijdig belastingadvies

Wilt u weten welke impact een geplande investering op uw fiscale positie zal hebben? Wilt u uw aangifte voordeliger opstellen? Of heeft u vragen over buitenlandse transacties? Wij kunnen u als belastingconsulent uitstekend ondersteunen bij de meest uiteenlopende vragen.

Bezwaar en beroep

Wilt u in beroep gaan tegen een beslissing van de Belastingdienst? Koppel Advies kan u hierbij helpen. Wij hebben als belastingconsulent veel ervaring met bezwaar- en beroepsprocedures en weten precies welke aanpak voor u de optimale resultaten zal bieden.

Horizontaal Toezicht

Wilt u uw belastingaangifte het liefst zo snel mogelijk afhandelen? Koppel Advies mag Horizontaal Toezicht toepassen. Onze processen sluiten dusdanig goed aan op de eisen van de Belastingdienst dat uw aangifte sneller, soepeler en met minder controles zal verlopen.

Echte specialisten

Het team van Koppel bestaat uit fiscalisten met eigen specialismes. Er is daarom altijd een belastingconsulent die uw specifieke vraag kan beantwoorden. Onze belastingconsulenten spijkeren dagelijks hun kennis bij, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen op gebeid van de belastingwet- en regelgeving. Zo bent u altijd verzekerd van effectief specialistisch advies op basis van de nieuwste inzichten.

Direct een afspraak maken?

Heeft u een dringende vraag over uw fiscale situatie en bent u op zoek naar een belastingconsulent die uw wensen en doelen begrijpt? Bij Koppel Advies vindt u altijd een duidelijk antwoord. Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten en maak een vrijblijvende afspraak om uw situatie te bespreken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Send this to a friend