Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Belastingconsulent in Amsterdam


Nederland heeft een complex belastingstelsel met veel regels, wetten en bepalingen waardoor het lastig is om aan alle verplichtingen die worden opgelegd te voldoen. Toch wordt van u als ondernemer verwacht dat u uw financiële zaken altijd uitstekend op orde heeft.

Gelukkig kan Koppel Advies u hierbij helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring als belastingconsulent kennen wij de Nederlandse wet- en regelgeving als geen ander. Wij beschikken over uitgebreide branche specifieke kennis, ook over typisch Amsterdamse fiscale problematiek rondom kunst- en cultuur.

Wilt u zeker weten dat uw fiscale strategie optimaal is ingericht? Bij Koppel Advies in Amsterdam vindt u altijd een belastingconsulent die begrijpt wat u als ondernemer voor ogen heeft.

Geen reguliere dienstverlener.

Koppel Advies beperkt zich als belastingconsulent niet tot één expertise. Wij bieden gericht advies over alle denkbare fiscale vraagstukken. Of het nu gaat om een schenking, een beroepsprocedure of uw belastingstrategie – wij bieden altijd praktisch advies.

Verstand van zaken.

Wij begrijpen dat u als ondernemer op hoogwaardig advies wilt kunnen vertrouwen. Daarom werken wij als belastingconsulent uitsluitend met hoogopgeleide, gecertificeerde professionals. De kwaliteit van ons advies komt bij Koppel Advies altijd op de eerste plaats.

Een stapje extra.

Koppel Advies gelooft in een betrokken aanpak. Een belastingconsulent moet uw situatie begrijpen om goed advies te kunnen leveren. Wij streven altijd naar een persoonlijke band met onze cliënten, zodat wij zeker weten dat wij u van passend advies kunnen voorzien.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend