Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Belastingadvocaat


Bent u als ondernemer verwikkeld in een fiscale procedure? Zoekt u een ervaren en betrouwbare belastingadvocaat om u bij te staan? De fiscalisten van Koppel Advies hebben de kennis en bagage om een fiscale procedure voor u tot een zo goed mogelijk einde te brengen.

Geen reguliere dienstverlener.

Wist u dat u voor fiscale procedures niet per se een belastingadvocaat nodig hebt? Koppel is voldoende toegerust om u bij te staan in de ‘gewone’ rechtbank. Alleen voor fiscale zaken ná de rechtbankuitspraak – dus bij hoger beroep bij het Gerechtshof of bij de Hoge Raad – hebt u een belastingadvocaat nodig: een advocaat gespecialiseerd in het belastingrecht. In die gevallen kunnen wij een beroep doen op prima belastingadvocaten in ons netwerk, waar we eventueel samen de procedure mee voeren.

Eén adres voor al uw vragen.

Bent u als ondernemer op zoek naar een belastingadvocaat of naar een fiscalist die u kan bijstaan bij een fiscale procedure? Bij Koppel vindt u de juiste ondersteuning. Bel direct 020-3445900 voor een afspraak of neem contact met ons op.

Een stapje extra.

Koppel Advies gelooft in de meerwaarde van persoonlijke betrokkenheid en maatwerkoplossingen. Ons kantoor is centraal gelegen in Amsterdam, om de drempel tot persoonlijk contact zo laag mogelijk te houden. Wij houden de lijnen graag zo kort mogelijk; zo weet u zeker dat uw adviseur begrijpt wat u voor ogen heeft en scherp advies levert.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend