Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Belastingaangifte voor ondernemers in omgeving Amsterdam


Met steeds wisselende wetten en regels wordt het ondernemers lastig gemaakt om hun belastingaangifte geheel foutloos op te stellen. Herkent u dit of kampt u met een complexe fiscale situatie en heeft u behoefte aan gericht advies op maat? Onze belastingadviseurs staan graag voor u klaar.

Het Nederlandse belastingrecht is complex. Daarom komen we in – maar ook buiten – Amsterdam veel ondernemers tegen die moeite hebben met hun belastingaangifte. Gelukkig staat u er dankzij Koppel Advies nooit meer alleen voor. Onze specialisten hebben veel ervaring met de fiscale vragen van ondernemers en kunnen uw belastingaangifte moeiteloos voor u op orde brengen.

Bent u benieuwd naar de voordelen van onze expertise? Ontdek wat de veelzijdige fiscale dienstverlening van Koppel Advies voor uw bedrijf kan betekenen.

Geen reguliere dienstverlener.

Als ondernemer wilt u zeker weten dat uw belastingaangifte correct wordt opgesteld. Ons team zorgt er dan ook graag voor dat u geen kansen of risico’s over het hoofd ziet. Dankzij onze deelname aan het convenant Horizontaal Toezicht is een foutloze aangifte bovendien gegarandeerd.

Eén adres voor al uw vragen.

Koppel Advies in Amsterdam helpt ondernemers niet alleen bij de belastingaangifte – wij kunnen u over alle fiscale aspecten van uw onderneming en uw persoonlijke financiën adviseren. Wat uw vraag ook moge zijn, onze adviseurs bieden altijd een praktisch antwoord dat past bij uw situatie.

Een stapje extra.

Het team van Koppel Advies beschikt over uitgebreide branche specifieke kennis. Wij weten precies wat er speelt in uw vakgebied en kunnen een optimale belastingaangifte verzorgen voor ondernemers in de meest uiteenlopende branches.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend