Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Administratiekantoor in Amsterdam


Administratieve taken kunnen een hoop tijd in beslag nemen. Tijd die u als ondernemer liever aan andere zaken besteedt, zoals het benaderen van nieuwe klanten en het genereren van omzet. Koppel Advies helpt u graag om deze tijd uit te sparen.

Wij bieden alle mogelijkheden die u van een modern administratiekantoor mag verwachten. Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden? Wilt u de jaarlijkse rapportage liever door specialisten laten opstellen? Of zoekt u een administratiekantoor dat uw volledige administratie kan overnemen?

Koppel Advies biedt altijd een passende oplossing. Op ons administratiekantoor in Amsterdam werken wij met de nieuwste technieken op IT-gebied, zodat we ieder facet van uw boekhouding feilloos voor u kunnen regelen.

Geen reguliere dienstverlener.

Moderne technologie biedt fantastische mogelijkheden om uw administratie efficiënter en transparanter in te richten. Bij Koppel Advies maken wij hier graag gebruik van. Onze intelligente systemen maken uw administratieve taken eenvoudiger dan ooit.

Eén adres voor al uw vragen.

Wanneer u uw administratie uitbesteedt wilt u zeker weten dat dit goed gebeurt. Daar kunt u bij Koppel Advies blindelings op vertrouwen. Ons administratiekantoor heeft een team van hooggekwalificeerde, enthousiaste professionals die niets over het hoofd zien.

Een stapje extra.

Koppel Advies gelooft in de kracht van een persoonlijke aanpak. Wij begrijpen dat u als ondernemer het meest gebaat bent bij advies dat aansluit op uw specifieke situatie en doelen. Daarom denken wij als administratiekantoor graag met u mee.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend