Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Administratie Amsterdam


U bent ondernemer in Amsterdam en goed in uw werk. Helaas moet er van alles worden vastgelegd: voor een juiste beloning van uw personeel, voor correcte aangiftes richting de Belastingdienst en voor een juiste factuurverwerking. Koppel Advies heeft de kennis en ervaring in huis om alle soorten administraties uit handen te nemen. Zo kunt u uw tijd besteden aan waar u goed in bent.

Geen reguliere dienstverlener.

De administrateurs van Koppel Advies behandelen alle administraties met de grootste zorg – ook de uwe. Ze zijn zich altijd bewust van mogelijke uitzonderingen en weten precies wat er speelt op het gebied van fiscale wet- en regelgeving. En omdat we alles gedigitaliseerd hebben, is ons kantoor virtueel vlakbij. Ook voor u als ondernemer uit Amsterdam.

Eén adres voor al uw vragen.

Koppel Advies verzorgt voor een groot aantal klanten – uit Amsterdam maar ook uit Haarlem – verschillende soorten administraties. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek. Bel nu voor een afspraak 020-3445900! Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of online een afspraak maken.

Een stapje extra.

Koppel Advies gelooft in de meerwaarde van persoonlijke betrokkenheid en maatwerkoplossingen. Ons kantoor is centraal gelegen in Amsterdam, om de drempel tot persoonlijk contact zo laag mogelijk te houden. Wij houden de lijnen graag zo kort mogelijk; zo weet u zeker dat uw adviseur begrijpt wat u voor ogen heeft en scherp advies levert.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend