Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Administratie Amsterdam

U bent ondernemer in Amsterdam en goed in uw werk. Helaas moet er van alles worden vastgelegd: voor een juiste beloning van uw personeel, voor correcte aangiftes richting de Belastingdienst en voor een juiste factuurverwerking. Koppel Advies heeft de kennis en ervaring in huis om alle soorten administraties uit handen te nemen. Zo kunt u uw tijd besteden aan waar u goed in bent.

Zorgvuldige verwerking

De administrateurs van Koppel Advies behandelen alle administraties met de grootste zorg – ook de uwe. Ze zijn zich altijd bewust van mogelijke uitzonderingen en weten precies wat er speelt op het gebied van fiscale wet- en regelgeving. En omdat we alles gedigitaliseerd hebben, is ons kantoor virtueel vlakbij. Ook voor u als ondernemer uit Amsterdam.

Betrouwbaar kantoor

Koppel Advies verzorgt voor een groot aantal klanten – uit Amsterdam maar ook uit Haarlem – verschillende soorten administraties. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek. Bel nu voor een afspraak 020-3445900! Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of online een afspraak maken.

 

Meer over administratie & aangifte

Altijd de expertise die u zoekt

Koppel Advies heeft een bijzonder uitgebreide dienstverlening. Wij hebben vele jaren ervaring als belastingadviseur en gebruiken deze vakkennis om de positie van uw onderneming te versterken:

  • Betrokken bedrijfs- en organisatieadvies;
  • Scherpe fiscale en financiële dienstverlening;
  • Professionele ondersteuning bij administratie en aangifte;
  • Uitgebreide ervaring binnen diverse branches.

Een persoonlijk gerichte aanpak vinden wij daarbij vanzelfsprekend. Uw belastingadviseur is altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en biedt passend, professioneel advies op maat.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten staan voor u klaar

Send this to a friend