Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Zoekt u een administrateur in Amsterdam of omgeving?


Als ondernemer in of in de omgeving van Amsterdam wilt u natuurlijk dat uw financiële zaken goed geregeld zijn. U kunt er daarom voor kiezen uw administratie uit te besteden aan een externe administrateur. Bij Koppel Advies werkt een team van ervaren administrateurs die alle zorgen rondom uw financiën uithanden nemen en met plezier en toewijding zorgen voor een accurate verwerking van uw cijfers.

Een administrateur van Koppel verzorgt voor u de aangifte van uw inkomstenbelasting, het aanvragen of wijzigen van voorlopige aanslagen en teruggaven, het indienen van bezwaar- en verzoekschriften bij de Belastingdienst en geeft u advies op financieel en fiscaal gebied.

Wij maken gebruik van een geavanceerd softwaresysteem, waardoor wij uw administratie efficiënt en foutloos kunnen verzorgen. Het systeem houdt toezicht op een correcte verwerking van uw stukken en stuurt alert-mails wanneer de volgende aangifte eraan komt.

Geen reguliere dienstverlener.

Betrouwbaar advies is een onmisbaar hulpmiddel bij het oplossen van lastige fiscale situaties. Koppel Advies begrijpt dit als geen ander. Wij analyseren uw situatie daarom altijd nauwkeurig om de best mogelijke aanpak te kunnen bepalen.

Eén adres voor al uw vragen.

Koppel Advies kent de protocollen en procedures van de Belastingdienst door en door. Hierdoor kunnen wij u altijd optimaal begeleiden. Bovendien kunnen wij uw betalingsregeling effectiever aan de Belastingdienst voorleggen.

Een stapje extra.

Het team van Koppel Advies streeft ernaar om uw belangen optimaal te behartigen. Wij voelen ons sterk betrokken bij het succes van onze cliënten en spannen onszelf altijd maximaal in om uw kansen optimaal te benutten.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend