Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Zoekt u een administrateur in Amsterdam of omgeving?

Als ondernemer in of in de omgeving van Amsterdam wilt u natuurlijk dat uw financiële zaken goed geregeld zijn. U kunt er daarom voor kiezen uw administratie uit te besteden aan een externe administrateur. Bij Koppel Advies werkt een team van ervaren administrateurs die alle zorgen rondom uw financiën uithanden nemen en met plezier en toewijding zorgen voor een accurate verwerking van uw cijfers.

Een administrateur van Koppel verzorgt voor u de aangifte van uw inkomstenbelasting, het aanvragen of wijzigen van voorlopige aanslagen en teruggaven, het indienen van bezwaar- en verzoekschriften bij de Belastingdienst en geeft u advies op financieel en fiscaal gebied.

Wij maken gebruik van een geavanceerd softwaresysteem, waardoor wij uw administratie efficiënt en foutloos kunnen verzorgen. Het systeem houdt toezicht op een correcte verwerking van uw stukken en stuurt alert-mails wanneer de volgende aangifte eraan komt.

Maak kennis met onze werkwijze

Secuur en vertrouwd

Betrouwbaar advies is een onmisbaar hulpmiddel bij het oplossen van lastige fiscale situaties. Koppel Advies begrijpt dit als geen ander. Wij analyseren uw situatie daarom altijd nauwkeurig om de best mogelijke aanpak te kunnen bepalen.

Gegarandeerd effectief

Koppel Advies kent de protocollen en procedures van de Belastingdienst door en door. Hierdoor kunnen wij u altijd optimaal begeleiden. Bovendien kunnen wij uw betalingsregeling effectiever aan de Belastingdienst voorleggen.

Altijd optimaal resultaat

Het team van Koppel Advies streeft ernaar om uw belangen optimaal te behartigen. Wij voelen ons sterk betrokken bij het succes van onze cliënten en spannen onszelf altijd maximaal in om uw kansen optimaal te benutten.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?
Neem contact op

Een administrateur die alles kan

Bedrijfs- en organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw onderneming? Of wilt u meer inzicht in uw financiën? Koppel Advies is geen conventioneel accountantskantoor. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een breder scala aan dienstverlening op gebied van bedrijfs- en organisatieadvies.

Fiscaal advies

Zoekt u een belastingspecialist die u zelfs bij de lastigste fiscale vraagstukken kan ondersteunen? Een gemiddeld accountantskantoor heeft hiervoor niet de kennis in huis. Koppel Advies gelukkig wel. Wij kennen het Nederlandse fiscale landschap als geen ander.

Administratie en aangifte

Wilt u zeker weten dat uw belastingaangiftes correct worden opgesteld? Kost uw bedrijfs- of salarisadministratie u teveel tijd? Of zoekt u een expert die uw jaarrekeningen voor u kan maken? Het team van Koppel Advies staat altijd klaar om u te helpen.

Digitaal & professioneel

Bij Koppel Advies zijn alle medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fiscale wet- en regelgeving. Ook werken wij met de modernste technieken en systemen, en zijn al onze processen op een doordachte manier geautomatiseerd. Dat scheelt in fouten en in tijd, dus ook in kosten. Bovendien kunt u daardoor al uw stukken digitaal aanleveren.

Kom kennismaken

Natuurlijk wilt u weten wie uw zaken voor u behartigen. Kom daarom vooral een keer langs voor een vrijblijvende kennismaking met de administrateurs van Koppel Advies. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Amsterdam en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken. Ook kunt u bellen met 020 – 344 59 00 of online vrijblijvend een offerte aanvragen.Onze experts helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten en maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Amsterdam.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Send this to a friend