Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Op zoek naar een accountantskantoor in Amsterdam?


Bent u ieder jaar veel tijd kwijt aan het opstellen van uw belastingaangiftes? Heeft u moeite met uw jaarrekeningen, of wilt u graag de administratie van uw onderneming uitbesteden? Veel ondernemers gaan ervan uit dat dergelijke vragen alleen door een accountantskantoor opgelost kunnen worden. Niets is echter minder waar.

Een accountantskantoor beschikt vaak niet over de specifieke fiscale kennis die nodig is om ingewikkelde belastingtechnische vragen op te lossen. Daarbij loopt u bij een accountantskantoor al snel tegen onnodig hoge kosten aan. Onderneemt u als eenmanszaak, vof of maatschap, of valt uw BV of NV in de kleine bedrijfsklasse? Dan biedt Koppel Advies voor uw bedrijf meer keuze dan een accountantskantoor!

Geen reguliere dienstverlener.

Koppel Advies heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende financiële, administratieve en fiscale vraagstukken. Onze dienstverlening is breder dan die van menig accountantskantoor en de meeste bedrijven kunnen bij ons voor al hun vragen op één plek terecht.

Eén adres voor al uw vragen.

Een brede dienstverlening vereist een sterk fundament. Koppel Advies heeft diverse gecertificeerde specialisten in huis die u over alle facetten van uw onderneming kunnen adviseren. Daarbij beschikken wij ook over uitgebreide branchespecifieke kennis.

Een stapje extra.

Koppel Advies gelooft in de meerwaarde van persoonlijke betrokkenheid en maatwerkoplossingen. Ons kantoor is centraal gelegen in Amsterdam, om de drempel tot persoonlijk contact zo laag mogelijk te houden. Wij houden de lijnen graag zo kort mogelijk; zo weet u zeker dat uw adviseur begrijpt wat u voor ogen heeft en scherp advies levert.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend