Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Accountant in Amsterdam

Er zijn altijd momenten dat u als ondernemer wel wat hulp kunt gebruiken. Wanneer u de jaarlijkse rapportages moet opstellen, bijvoorbeeld, of wanneer uw administratie u boven het hoofd groeit.

Vaak lijkt het een logische keuze om hiervoor een accountant in te schakelen. Cijfers en accountancy gaan immers hand in hand. Dat een accountant hiervoor vaak hoge kosten in rekening brengt nemen de meeste ondernemers op de koop toe.

Maar wist u dat u in veel gevallen helemaal geen accountant nodig heeft? Een eenmanszaak, vof of maatschap is niet verplicht om een accountantsverklaring in te dienen bij de KvK. Hetzelfde geldt voor BV’s en NV’s in de bedrijfsklasse ‘klein’. Koppel Advies kan uw belastingaangiften, administratie en jaarrekeningen dus vaak moeiteloos voor u uit handen nemen.

Wat heeft Koppel Advies te bieden?

Uitgebreide dienstverlening

Koppel Advies is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Van hieruit bieden wij een breed scala aan professionele diensten. U kunt uw administratie geheel of gedeeltelijk bij ons uitbesteden, net als uw belastingaangiften. Daarnaast kunnen wij ook uw jaarrekeningen opstellen en voor u indienen bij de Kamer van Koophandel.

Diepgravend inzicht

Als ondernemer wilt u precies weten hoe uw onderneming ervoor staat. Koppel Advies biedt u dit inzicht. Wij koppelen het financiële inzicht van de accountant met de fiscale expertise van de belastingadviseur, zodat u op één adres terecht kunt voor al uw vragen.

Persoonlijke service

Wij begrijpen dat u advies nodig heeft die aansluit op uw doelen. Daarom streven wij altijd naar een persoonlijke band met onze cliënten. Onze adviseurs weten wat er speelt in uw organisatie en uw branche en kunnen altijd een passende oplossing voor u vinden.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?
Neem contact op

Secuur ondernemen zonder accountant

Aangifte vennootschaps- belasting

Heeft u hulp nodig bij uw aangifte vennootschapsbelasting? De fiscale specialisten van Koppel Advies kunnen de volledige aangifte van u uit handen nemen. Onze jarenlange ervaring met belastingadvies staat garant voor een optimaal resultaat.

Jaarrekening opstellen

Wilt u eenvoudig een duidelijke jaarrekening opstellen? Dankzij Koppel Advies hoeft u hiervoor niet naar de accountant! Ons team zorgt voor een overzichtelijke rapportage en dient deze desgewenst direct voor u in bij de Kamer van Koophandel.

Salaris- administratie uitbesteden

Wilt u weten welke financiële strategie voor uw bedrijf het beste is? Bent u van plan om te investeren en zoekt u passend financieel bedrijfsadvies? Koppel Advies voorziet u graag van professionele ondersteuning.

Vragen over onze dienstverlening?

Wilt u weten wat Koppel Advies voor u kan betekenen? Heeft u een specifieke financiële of fiscale vraag en wilt u weten of u daarvoor een accountant nodig heeft?

Onze experts helpen u graag verder. Neem contact op met een van onze specialisten en maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Amsterdam.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Send this to a friend