Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Heeft u een accountant nodig?


Er zijn altijd momenten dat u als ondernemer wel wat hulp kunt gebruiken. Wanneer u de jaarlijkse rapportages moet opstellen, bijvoorbeeld, of wanneer uw administratie u boven het hoofd groeit.

Vaak lijkt het een logische keuze om hiervoor een accountant in te schakelen. Cijfers en accountancy gaan immers hand in hand. Dat een accountant hiervoor vaak hoge kosten in rekening brengt nemen de meeste ondernemers op de koop toe.

Maar wist u dat u in veel gevallen helemaal geen accountant nodig heeft?

Een eenmanszaak, vof of maatschap is niet verplicht om een accountantsverklaring in te dienen bij de KvK. Hetzelfde geldt voor BV’s en NV’s in de bedrijfsklasse ‘klein’. Koppel Advies kan uw belastingaangiften, administratie en jaarrekeningen dus vaak moeiteloos voor u uit handen nemen.

Geen reguliere dienstverlener.

Koppel Advies is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Van hieruit bieden wij een breed scala aan professionele diensten. U kunt uw administratie geheel of gedeeltelijk bij ons uitbesteden, net als uw belastingaangiften. Daarnaast kunnen wij ook uw jaarrekeningen opstellen en voor u indienen bij de Kamer van Koophandel.

Eén adres voor al uw vragen.

Als ondernemer wilt u precies weten hoe uw onderneming ervoor staat. Koppel Advies biedt u dit inzicht. Wij koppelen het financiële inzicht van de accountant met de fiscale expertise van de belastingadviseur, zodat u op één adres terecht kunt voor al uw vragen.

Op de hoogte van uw markt.

Wij begrijpen dat u advies nodig heeft die aansluit op uw doelen. Daarom streven wij altijd naar een persoonlijke band met onze cliënten. Onze adviseurs weten wat er speelt in uw organisatie en uw branche en kunnen altijd een passende oplossing voor u vinden.

Hans Ober, CEO Ticketswap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

Brigitte Buissink, eigenaar Letterhelden

"Dankzij Koppel Advies heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Wifred Fischer, oprichter Academie van de Stad

"Koppel Advies is een uitstekende keuze als administratiekantoor voor stichtingen!"

André Groot, eigenaar BVCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

vorige
volgende
Slider

Branches


Koppel Advies biedt een totaalpakket aan fiscale, financiële en administratieve diensten aan circa 500 klanten in de volgende branches:

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend