Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Savina Kovačević

Administratief medewerker

Sinds: april 2020

Opleiding: Faculteit economie aan de Universiteit van Belgrado

Werkte hiervoor: Accountantskantoren Unija en Icom

Savina Kovačević

Savina maakt deel uit van ons team in Belgrado en is als zodanig een enorme steun voor zowel Sandra als Andrija. Dankzij haar eerdere werkervaring in de financieel-administratieve dienstverlening beschikt ze over de nodige vaktechnische kennis. Dat maakt haar taken geenszins minder uitdagend of interessant, want voor haar bieden juist de nog niet eerder vertoonde situaties zoals die zich in haar werk kunnen voordoen gelegenheid tot kennisverdieping en verdere ontwikkeling. Savina houdt zich met name bezig met voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van B.T.W.-aangiftes en financiële verslaglegging.

“Ik heb economie gestudeerd aan de Universiteit van Belgrado en ben na mijn afstuderen gaan werken bij Nestlé, een van de grootste FMGC-concerns ter wereld. FMGC staat voor Fast Moving Consumer Goods, dat wil zeggen producten die een korte levensduur met een snelle omloop combineren. Wat ik in mijn werk bij Nestlé met name fascinerend heb gevonden, was om inzicht te krijgen in hoe één enkel groot systeem werkt, van het productiestadium tot het winkelschap. Als medewerker Sales heb ik bij Nestlé veel opgestoken over systemen en processen, maar na twee jaar was het moment gekomen om te doen wat mijn hart me ingaf en de kant van de financieel-administratieve dienstverlening op te gaan. Tijdens mijn vorige betrekkingen in die sector heb ik mijn kennis kunnen verdiepen en praktijkervaring opgedaan, met name ten aanzien van belastingen, lokale wet- en regelgeving en grondslagen voor waardering en resultaatbepaling.

Met mijn overstap naar Koppel Advies heb ik een belangrijke volgende stap in mijn loopbaan gezet. Niet alleen komt mijn eerder opgedane werkervaring me goed van pas, maar ik raak ook vertrouwd met de Europese regelgeving en kan me op het internationale plan verder bekwamen. Klantgerichtheid, flexibiliteit, een hechte samenwerking binnen het team en een goede sfeer op de werkvloer zijn stuk voor stuk zaken waarnaar ik op zoek was. Bij Koppel vielen alle puzzelstukjes op dag één op hun plaats. Ik geniet van iedere nieuwe uitdaging die ik in mijn werk tegenkom.

Ik beschouw mezelf als een positief ingesteld iemand. Ik ben dol op wandelen, houd graag mijn oren en ogen open en ben reuze geïnteresseerd in andere culturen. Als het even kan, ga ik de natuur in om te fotograferen en nieuwe landschappen te ontdekken.”

Het team van Savina

Andrija Božović

Andrija Božović

Samenstelmedewerker

Ferhat Ruzgar

Ferhat Ruzgar

Administratief medewerker

Marcel Frazer

Marcel Frazer

Samenstelmedewerker Sr & Salarisadministrateur Sr

Sandra Raičković

Sandra Raičković

Samenstelmedewerker

Vincent Heemskerk

Vincent Heemskerk

Samenstelmedewerker Sr

Send this to a friend