Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Savina Kovačević

Administratief medewerker

Sinds: april 2020

Opleiding: Economie aan de Universiteit van Belgrado

Werkte hiervoor: Accountantskantoren Unija en Icom

Savina Kovačević

Savina maakt deel uit van ons team in Belgrado. Zij is met haar vaktechnische ervaring een enorme steun voor het team in Belgrado. Savina houdt zich vooral bezig met voorbereidende werkzaamheden voor btw-aangiftes en met financiële verslaglegging.

‘Na mijn studie ben ik gaan werken bij Nestlé. Als medewerker Sales heb ik daar veel opgestoken over systemen en processen. Na twee jaar was het moment gekomen om te doen wat mijn hart me ingaf en ben ik de kant van de financieel-administratieve dienstverlening opgegaan. Tijdens mijn vorige betrekkingen in die sector heb ik mijn kennis kunnen verdiepen en praktijkervaring opgedaan.

Met mijn overstap naar Koppel Advies heb ik een belangrijke volgende stap in mijn loopbaan gezet. Mijn eerder opgedane werkervaring komt me hier goed van pas en ik raak vertrouwd met de Europese regelgeving. Klantgerichtheid, flexibiliteit, een hechte samenwerking binnen het team en een goede sfeer op de werkvloer zijn stuk voor stuk zaken waarnaar ik op zoek was. Bij Koppel vielen alle puzzelstukjes op dag één al op hun plaats. Ik geniet van iedere nieuwe uitdaging die ik in mijn werk tegenkom.

Ik beschouw mezelf als een positief ingesteld iemand. Ik ben dol op wandelen, houd graag mijn oren en ogen open en ben reuze geïnteresseerd in andere culturen. Als het even kan, ga ik de natuur in om te fotograferen en nieuwe landschappen te ontdekken.’

Vragen? Mail mij gerust via savina@koppelservices.com

Het team van Savina

Bosko Brkusanin

Teamleider - Samenstelmedewerker

Daan Koppel

Administratie medewerker

Danka Vidović

Samenstelmedewerker

Djurdjina Bakic

Samenstelmedewerker

Lisette Noortman

Samenstelmedewerker

Marcel Frazer

Samenstelmedewerker Sr & Salarisadministrateur Sr

Stefan Vasic

Samenstelmedewerker

Vincent Heemskerk

Mede-eigenaar

Send this to a friend