Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Belastingteruggave Amsterdam

Wilt u meer weten over belastingteruggave in Amsterdam? Dan moet u bij Koppel Advies zijn. Koppel Advies is sinds 1997 leverancier van diensten op het gebied van belastingadviezen, fiscale aangiften en accountancy. Sinds december 2018 zijn wij gevestigd in een ruim en inspirerend pand aan de Piet Heinkade in Amsterdam. Vanuit deze uitvalsbasis behartigen onze medewerkers de belastingteruggave in Amsterdam voor een groot aantal opdrachtgevers.

 

Koppel Advies is geen reguliere fiscale- en administratieve dienstverlener; wij kennen onze relaties persoonlijk en voorzien hen van goed, gericht en gedegen advies als het om belastingteruggave gaat. Dat is mogelijk door de kwaliteit van opleiding van de medewerkers en een persoonlijke band met onze relaties. De vaak unieke vragen maken een individuele oplossing noodzakelijk; goede kennis van de situatie van de relatie en een duidelijke communicatie zijn daarbij essentieel.

 

Klik op de volgende link om een afspraak te maken over belastingteruggave in Amsterdam of bel ons voor meer informatie op 020-3445900 of neem contact op met Koppel Advies.

Send this to a friend