Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

LeaderTelecom

Naam organisatie:
LeaderTelecom
Recensent:
Aleksei Ivanov
Organisatie vorm:
BV
Product:
Online beveiligingsdiensten
Branche:
Telecommunicatie
Website:
www.leadertelecom.biz

LeaderTelecom

Goed naar de klant luisteren, helder antwoorden en passende oplossingen aandragen: daar ligt de kracht van Koppel Advies. Voor Aleksei is het alsof Koppel deel uitmaakt van zijn eigen bedrijf en hetzelfde doel nastreeft. “Koppel stelt zich uitgesproken toegankelijk op en beantwoordt mijn vragen altijd helder, hoe moeilijk ik het hen soms ook maak. Ik kan met alles bij hen terecht, ook voor zaken die niet onmiddellijk met de fiscus te maken hebben.”

Van Moskou naar Amsterdam

Het was onder meer het veranderende economische klimaat in Rusland dat Aleksei destijds aan het denken zette en deed besluiten om zich niet uitsluitend op de binnenlandse markt te blijven richten, maar zich verder te verdiepen in de internationale uitbreidingsmogelijkheden die er volgens hem moesten zijn. Omdat hij zich al snel realiseerde dat het vanuit zijn kantoor in Moskou verre van eenvoudig zou zijn om zijn plannen ten uitvoer te brengen, besloot hij dat zijn internationale hoofdkantoor elders moest komen. De keuze viel op Amsterdam vanwege het gunstige ondernemingsklimaat en de makkelijk te overbruggen afstand tot Moskou. De bouwkundige schoonheid van de stad en de vriendelijkheid van de inwoners maakten zijn keuze nog makkelijker. Hij vertelt: “Ook al heb ik de hele wereld afgereisd, bij mijn eerste bezoek aan Nederland heeft Amsterdam mijn hart gestolen. Het is een fantastische stad en de mensen zijn er echt aardig.”

Aleksei begon zijn speurtocht naar een accountant via Google. De website van Koppel Advies trok zijn aandacht vanwege de professionele opzet en heldere communicatie. De positieve uitkomst van het kennismakingsgesprek dat Aleksei er drie jaar geleden had, kwam voor hem als een extra bevestiging van het belang van duurzame samenwerking. Hij vertelt: “Tijdens ons gesprek kwam Bas Hollenberg met een weergaloos aanbod in de vorm van een scherpe vaste prijs. Belastingconsulenten hanteren vaak met een basistarief met toeslagen voor extra werkzaamheden. Zoiets wordt al gauw onoverzichtelijk. Koppel bood me de oplossing voor mijn specifieke wensen en eisen. Op dat moment wist ik dat ik me bij het opzetten van mijn internationale activiteiten door Koppel wilde laten bijstaan.” Koppel vindt het geen punt om een tandje bij te zetten als dat nodig is, zoals Aleksei bevestigt: ““Koppel stelt zich uitgesproken toegankelijk op en beantwoordt mijn vragen altijd helder, hoe moeilijk ik het hen soms ook maak. Ik kan met alles bij hen terecht, ook voor zaken die niet onmiddellijk met de fiscus te maken hebben. Zo hebben ze me uitgelegd hoe ik het best kan omgaan met de Kamer van Koophandel hier te lande.”

Vlotte service zonder gedoe

De zakelijke strategie die Koppel erop nahoudt, lijkt sterk op die van LeaderTelecom. Bij beide organisaties staat een vlotte service zonder opsmuk centraal, zoals Aleksei uitlegt: “Een snelle beveiligingsservice zonder flauwekul, dat is wat wij bieden. Voor dit jaar hebben we als motto gekozen voor ‘SSL is genieten’. Omdat het installeren van SSL niet altijd even soepel verloopt, wordt het al gauw met iets lastigs geassocieerd. Wij zijn professionals in het leveren aan onze klanten van optimale beveiligingsoplossingen zonder gedoe. Wij houden het graag eenvoudig, net als Koppel.”

Goed naar de klant luisteren, helder antwoorden en passende oplossingen aandragen: daar ligt de kracht van Koppel Advies. Voor Aleksei is het alsof Koppel deel uitmaakt van zijn eigen bedrijf en hetzelfde doel nastreeft. “Als de tarieven omhoog moeten, legt Koppel uit waarom. Het kan bijvoorbeeld zijn dat bepaalde werkzaamheden meer tijd in beslag zijn gaan nemen dan vroeger. Koppel biedt ons inzicht in hun werkwijze en komt met kostenbesparende suggesties. Koppel is de steun en toeverlaat aan wiens adviezen we onze groei te danken hebben.”

Internationale uitbreiding

Onlangs heeft LeaderTelecom een volgende stap op het internationale uitbreidingspad gezet door in het Haagse WTC een vestiging te openen. Daarmee wordt de bereikbaarheid van in Nederland gevestigde internationale bedrijven vergroot en is de organisatie toegetreden tot de Haagse “beveiligingsdelta” als toonaangevende Europese speler op beveiligingsgebied. Aleksei licht toe: “Er worden speciale bijeenkomsten georganiseerd waarop we het over de meest recente technieken kunnen hebben en zeer bijtijds kunnen bepalen waar de markt om vraagt, zodat we daarop kunnen inspelen. Het biedt ons een samenwerkingsplatform, maar laat ieder van ons tegelijkertijd vrij om ons te concentreren op datgene waar onze kracht ligt, of dat nu marketing of technische ontwikkeling is of de juridische kant van het verhaal. Die multidisciplinaire samenwerking is een voedingsbodem voor innovatie.” Aleksei is zich er terdege bewust van dat het over en weer gebruik maken van elkaars sterke punten tot tijd- en geldbesparing leidt en zegt daarover: “Koppel is voor ons heel belangrijk. Doordat zij onze belastingen en boekhoudkundige zaken regelen, kunnen wij ons volledig op de ontwikkeling van ons bedrijf richten.”

De oude situatie

Aleksei vertelt: “Ik zag dat onze omzet te lijden had onder de kredietcrisis en de toestand in Rusland, en dus besloot ik om de activiteiten te verbreden en me op de internationale markt te gaan richten. Het belastingstelsel in Nederland biedt prima bescherming én belastingvoordeel naarmate LeaderTelecom doorgroeit.”

De oplossing

Koppel Advies is een professionele organisatie waar helder wordt gecommuniceerd. De positieve uitkomst van het kennismakingsgesprek dat Aleksei er drie jaar geleden had, kwam voor hem als een extra bevestiging van het belang van duurzame samenwerking. Hij herinnert zich: “Tijdens ons gesprek kwam Bas Hollenberg met een weergaloos aanbod door de oplossing voor mijn specifieke wensen en eisen aan te dragen. Op dat moment wist ik dat ik me bij het opzetten van mijn internationale activiteiten door Koppel wilde laten bijstaan.”

De voordelen

  • Heldere, doeltreffende communicatie zonder opsmuk
  • Openhartige, eerlijke benadering
  • Dienstgericht, doet altijd dat beetje extra
  • Passende oplossingen
  • Betrouwbare partner
Send this to a friend