Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Adsysco

Naam organisatie:
AdSysCo
Recensent:
Gerlof Sijtsma
Organisatie vorm:
BV
Product:
Software gericht op zorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening

Aantal medewerkers:
15
Branche:
IT, zorg, welzijn, maatschappelijke dienstverlening
Website:
www.adsysco.nl

Adsysco

Al bijna drie decennia lang is AdSysCo een belangrijke speler op het gebied van ICT-oplossingen in het maatschappelijke veld. Hun klanten zijn actief in de sectoren zorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. AdSysCo levert een integrale Enterprise Resource Planning (ERP) oplossing en biedt burgers (klanten), netwerkpartners, vrijwilligers en medewerkers toegang via online tools. Hun kennis van de sector in combinatie met kennis van software en techniek maakt AdSysCo uniek in zijn soort.

In 2003 hebben wij Nico meegenomen naar AdSysCo

“Ik ken Nico Koppel al 20 jaar,” vertelt Gerlof. “Destijds was ik directeur en aandeelhouder bij meerdere bedrijven. Via een gemeenschappelijke relatie – Doorneweerd Pensioenadvies – kwamen wij met elkaar in contact. Ik vertelde dat ik een belastingadviseur zocht en Koppel zat met hen in hetzelfde gebouw. Voor ik naar Koppel werd doorverwezen had ik geen fiscalist nodig, want deed ik alles zelf.

In 2003 werd AdSysCo opgericht. “Onze relatie met Koppel is toen gewoon voortgezet. Wij hebben Nico meegenomen naar ons huidige bedrijf.”

Nico doet waar hij goed in is: het regelen van fiscale zaken

“Voor sommige dienstverlening heb je, in verband met de fiscus, een belastingadviseur nodig,” laat Gerlof weten. “Koppel regelt dit voor ons. AdSysCo bestaat uit een aantal economen dus we regelen onze administratie zelf en stellen onze eigen jaarrekening op. Vervolgens moeten er aangiftes worden gedaan en dat doet Koppel. Daarnaast verzorgt Koppel ook onze salarisadministratie en al hetgeen daarbij nodig is voor de fiscus. Nico doet waar hij goed in is: het regelen van fiscale zaken.”

Het is fijn dat alles samen in één pakket zit en bij één belastingadviseur is ondergebracht

AdSysCo heeft een aantal BV’s waar Koppel de fiscale zaken voor regelt. “Dat is nog aardig wat hoor!” zegt Gerlof. “Nico adviseert ons bijvoorbeeld over de structuur van de holdings en de werkmaatschappijen die daar weer onder vallen. Daarnaast zijn er persoonlijke holdings van de aandeelhouders waarover Koppel ons adviseert en de aangifte inkomstenbelasting en dergelijke voor regelt. Samen komt dat neer op een aardige dienstverlening!”

“Als DGA heb je te maken met privébelangen, zoals privéholdings,” vertelt Gerlof, “Dat is allemaal met elkaar verweven. Dan is het fijn dat alles samen in één pakket zit en bij één belastingadviseur is ondergebracht.”

De oude situatie

Als DGA van meerdere bedrijven, zocht Gerlof Sijtsma 20 jaar geleden een belastingadviseur. Tot die tijd verzorgde hij zelf zijn financiële administratie. Een wederzijdse relatie verwees hem naar Nico Koppel.

De oplossing

Koppel is steeds met Gerlof meeverhuisd en meegegroeid. Zijn huidige bedrijf AdSysCo bestaat uit een aantal economen die zodoende zelf de administratie en jaarrekening verzorgen. Koppel levert een sluitende aangifte inkomstenbelasting en geeft advies over de structuur van de holdings en bijbehorende werkmaatschappijen. Daarnaast houdt Koppel zich bezig met de persoonlijke holdings en aangifte inkomstenbelasting van de aandeelhouders.

De voordelen

  • Proactieve benadering
  • Kritische blik
  • Kennis van de branche en specifieke nichemarkt
  • Inzicht in de complexe structuur van zakelijke- en privéholdings
  • Expert in fiscale dienstverlening
Send this to a friend