Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Fiscaal advies waar ú beter van wordt.

___

Bij Koppel vindt u fiscalisten die van alle markten thuis zijn. Zij behartigen uw zaken optimaal door zich in te leven in uw persoonlijke situatie. Onze fiscalisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zowel op het gebied van fiscale wet- en regelgeving, als van bedrijfsstructuren en rechtsvormen.

Geen reguliere dienstverlener.

Koppel Advies heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende financiële, administratieve en fiscale vraagstukken. Onze dienstverlening is breder dan die van menig accountantskantoor en de meeste bedrijven kunnen bij ons voor al hun vragen op één plek terecht.

Eén adres voor al uw vragen.

Een brede dienstverlening vereist een sterk fundament. Koppel Advies heeft diverse gecertificeerde specialisten in huis die u over alle facetten van uw onderneming kunnen adviseren. Daarbij beschikken wij ook over uitgebreide branchespecifieke kennis.

Een stapje extra.

Koppel Advies gelooft in de meerwaarde van persoonlijke betrokkenheid en maatwerkoplossingen. Ons kantoor is centraal gelegen in Amsterdam, om de drempel tot persoonlijk contact zo laag mogelijk te houden. Wij houden de lijnen graag zo kort mogelijk; zo weet u zeker dat uw adviseur begrijpt wat u voor ogen heeft en scherp advies levert.

Fiscale Diensten

Wij hebben uitgebreide ervaring met uiteenlopende belastingtechnische vraagstukken en zijn uitstekend bekend met diverse branches. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen wij u bij vrijwel ieder denkbaar vraagstuk voorzien van passend fiscaal advies.

Estate planning

Wist je dat je huis aan je kinderen kan schenken zonder te moeten verhuizen? En wist je dat een erfenis onder voorwaarden betaald kan worden met kunst? Dit soort informatie kan goed van pas komen wanneer je je bezig gaat houden met estate planning. Dit is het beheren van je vermogen met een vooruitziende blik; je houdt er rekening mee dat er een moment komt dat je dit zelf niet meer kan. Denk hierbij aan erfrecht, je testament, het overdragen van je onderneming etc.

DGA advies

Wist je dat jouw eigen BV jou een salaris moet uitkeren? Wist je dat je onder sommige omstandigheden als DGA aansprakelijk kan worden gesteld voor de schulden van de BV? Dit soort informatie kan nuttig zijn bij het maken van beslissingen voor jou en jouw BV. Dit geldt zowel voor de keuze of je een BV op gaat richten (of kies je toch liever voor een eenmanszaak?) als wanneer je al een doorwinterde DGA bent.

Erfbelasting

Gedeeld geven

Bezwaar en Beroep

Op alle vlakken zie ik resultaat in de vorm van enorme fiscale rendementsverbeteringen. De kennis van Koppel is echt onmisbaar; ze komen met voorstellen, richtingen die we onmogelijk zelf hadden kunnen bedenken. Uiteraard wél allemaal netjes binnen de kaders van de wet- en regelgeving.

Op alle vlakken zie ik resultaat in de vorm van enorme fiscale rendementsverbeteringen. De kennis van Koppel is echt onmisbaar; ze komen met voorstellen, richtingen die we onmogelijk zelf hadden kunnen bedenken.

Op alle vlakken zie ik resultaat in de vorm van enorme fiscale rendementsverbeteringen. De kennis van Koppel is echt onmisbaar; ze komen met voorstellen, richtingen die we onmogelijk zelf hadden kunnen bedenken.

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een kennismaking.

Send this to a friend