Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Fiscaal advies

Het Nederlandse belastinglandschap is bijzonder complex, met veel verschillende wetten en regels waar u als ondernemer rekening mee moet houden. Daarom is het belangrijk dat de fiscus geen struikelblok wordt bij het ondernemen, investeren, samenwerken, van rechtsvorm veranderen of andere mutaties binnen uw organisatie. De fiscaal adviseurs van Koppel helpen u hierbij.

Bij Koppel vindt u fiscalisten die van alle markten thuis zijn. Zij behartigen uw zaken optimaal door zich in te leven in uw persoonlijke situatie. Onze fiscalisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zowel op het gebied van fiscale wet- en regelgeving, als van bedrijfsstructuren en rechtsvormen.

Stel direct uw vraag

Onze fiscale diensten

Belastingadvies

Ontdek uw fiscale kansen als ondernemer! Is dit uw moment om te investeren, of kunt u beter even wachten?  Pakt een BV in uw situatie voordeliger uit dan een VOF? En doet u er nu wel of niet verstandig aan om expats in dienst te nemen?

Beslaglegging

Bent u verwikkeld in een geschil met de Belastingdienst, of is sprake van een betalingsachterstand? Dit kan al snel leiden tot vervelende situaties, ook wanneer de aanslag achteraf geheel of gedeeltelijk incorrect blijkt.

Betalingsregeling Belasting

De Belastingdienst biedt diverse mogelijkheden om een betalingsregeling voor uw belasting te treffen. Wanneer u voldoet aan de voorwaarden en tijdig reageert kunt u in veel gevallen uitstel van betaling aanvragen.

Bezwaar en beroep

Bent u het oneens met een beslissing van de Belastingdienst en wilt u hier graag tegen in bezwaar gaan? De Belastingdienst is niet onfeilbaar. Hoe sneller u bezwaar tegen deze belasting aantekent, des te sneller u weer de beschikking heeft over uw geld.

DGA Advies

Wist je dat jouw eigen BV jou een salaris moet uitkeren? Wist je dat je onder sommige omstandigheden als DGA aansprakelijk kan worden gesteld voor de schulden van de BV? Dit soort informatie kan nuttig zijn bij het maken van beslissingen voor jou en jouw BV. Dit geldt zowel voor de keuze of je een BV op gaat richten (of kies je toch liever voor een eenmanszaak?) als wanneer je al een doorwinterde DGA bent.

Erfbelasting

Het overlijden van een dierbare brengt vaak fiscale vragen met zich mee, zeker wanneer er sprake is van een erfenis die verdeeld moet worden. Bent u als erfgenaam betrokken bij de afhandeling van een nalatenschap? Heeft u vragen over de erfbelasting?

Estate planning

Wist je dat je huis aan je kinderen kan schenken zonder te moeten verhuizen? En wist je dat een erfenis onder voorwaarden betaald kan worden met kunst? Dit soort informatie kan goed van pas komen wanneer je je bezig gaat houden met estate planning. Dit is het beheren van je vermogen met een vooruitziende blik; je houdt er rekening mee dat er een moment komt dat je dit zelf niet meer kan. Denk hierbij aan erfrecht, je testament, het overdragen van je onderneming etc.

Gedeeld geven

Zou u graag een deel van uw vermogen aan een goed doel willen schenken? Bent u op zoek naar een schenkingsvorm die fiscaal gunstig is en optimaal gebruikmaakt van uw donatie? Gedeeld geven is de laatste jaren steeds populairder geworden.

Invordering

Het niet of te laat betalen van belastingen kan vervelende gevolgen hebben. Onder bepaalde omstandigheden kan de Belastingdienst besluiten om beslag te laten leggen op uw bezittingen. Hierna kan tot invordering worden overgegaan.

Schenkbelasting

De wet- en regelgeving rond schenkingen is in Nederland een complexe aangelegenheid. Er zijn scherpe grenzen gesteld aan de bedragen en de omstandigheden waaronder u deze belastingvrij mag schenken. Hierop wordt in 2021 steeds strenger gecontroleerd.

Tax Planning

Heeft u het vermoeden dat u teveel belasting betaalt? Voorkom dat u interessante fiscale voordelen
over het hoofd ziet. Vind de specialist die u hierover kan adviseren.

Wat klanten zeggen

Op alle vlakken zie ik resultaat in de vorm van enorme fiscale rendementsverbeteringen. De kennis van Koppel is echt onmisbaar; ze komen met voorstellen, richtingen die we onmogelijk zelf hadden kunnen bedenken. Uiteraard wél allemaal netjes binnen de kaders van de wet- en regelgeving.

Benieuwd naar wat Koppel voor u kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Geen reguliere dienstverlener.

Koppel Advies heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende financiële, administratieve en fiscale vraagstukken. Onze dienstverlening is breder dan die van menig accountantskantoor en de meeste bedrijven kunnen bij ons voor al hun vragen op één plek terecht.

Eén adres voor al uw vragen.

Een brede dienstverlening vereist een sterk fundament. Koppel Advies heeft diverse gecertificeerde specialisten in huis die u over alle facetten van uw onderneming kunnen adviseren. Daarbij beschikken wij ook over uitgebreide branchespecifieke kennis.

Een stapje extra.

Koppel Advies gelooft in de meerwaarde van persoonlijke betrokkenheid en maatwerkoplossingen. Ons kantoor is centraal gelegen in Amsterdam, om de drempel tot persoonlijk contact zo laag mogelijk te houden. Wij houden de lijnen graag zo kort mogelijk; zo weet u zeker dat uw adviseur begrijpt wat u voor ogen heeft en scherp advies levert.

Send this to a friend