Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Stan Evers

Belastingadviseur

Sinds: 2015

Opleiding: Internationaal en Europees Belastingrecht, UvA

Werkte hiervoor: Hogan Lovells, De Monchy & Röben Fiscaal Advies

Stan Evers

Stan is een van de drie Register Belastingadviseurs bij Koppel. Hij voorziet klanten van fiscaal advies. En omdat ze bij Koppel volgens het vierogenprincipe werken, kijkt hij kritisch naar adviezen en aangiftes van zijn RB-collega’s.

‘Koppel biedt een brede dienstverlening op het gebied van advies; dat was voor mij dé aanleiding om hier te gaan werken. Ik kan aan die dienstverlening bijdragen met mijn vermogen om fiscale problemen snel in oplossingen om te zetten. Dat doe ik onder andere voor een aantal IT-ondernemingen.

Het is mijn ambitie om senior belastingadviseur te worden, maar voorlopig kan ik me nog ontwikkelen in deze adviesfunctie. Ik krijg de vrijheid om zelfstandig te werken als adviseur, maar krijg waar nodig ondersteuning. Ik kan zelf taken en acties inplannen en beheren; dat vind ik heel prettig werken.

Na vijven doe ik veel met muziek: ik speel in een aantal bandjes. Daarnaast doe ik, net als Herman, aan CrossFit: een soort fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert.’

Het team van Stan

Herman Ruijter

Herman Ruijter

Belastingadviseur

Send this to a friend