Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Geschreven door:
Marijn Bitter

08-06-2010

Ondersteun de bubbelpetitie!

Ondersteun de bubbelpetitie!

Op de dag van de verkiezingen voor een nieuw parlement en regering zal vanavond menig glaasje genuttigd gaan worden. De een voor de overwinning de ander voor troost van de nederlaag. Bij voorkeur zal het drankje bubbelen!

Op het gebied van de bubbels ligt dan gelijk de eerste schone taak voor de nieuwbakken parlementariers. Maar ook u kunt zich hiervoor inspannen: Ondersteun de bubbelpetitie!
 
Extra accijns op mousserende wijnen – champagne, prosecco, cava – is volstrekt achterhaald. Wijnen met bubbels: champagne, prosecco, cava, etc.. Per honderd liter wijn met koolzuurgas moet naast btw ook 240 euro accijns worden betaald. Voor wijnen zonder bubbels is dat maar 70 euro. Dit is de reden dat flessen bubbels te duur zijn. Hubrecht Duijker en Bythegrape.com vinden dat deze extra accijnsheffing achterhaald is: "Omdat generaties geleden alleen de welgestelden dure champagnes nuttigden, kon de staat deze luxewijn extra belasten.

Steun derhalve de Petitie en onderteken deze petitie "Ondersteun de bubbelpetitie!". Voor ondertekening ga naar: http://petities.nl/petitie/ondersteun-de-bubbelpetitie

Proost!

Send this to a friend