Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Kennismaking

Koppel Advies hecht aan tevreden relaties en daarom werken we steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Alle medewerkers, inclusief de directie, volgen regelmatig bij- en nascholing en besteden dagelijks tijd aan het op peil houden van hun (fiscale) kennis.

Koppel Advies voldoet aan de door de Belastingdienst gestelde compliancy-eisen voor Horizontaal Toezicht (HT). Met andere woorden: de Belastingdienst acht onze werkprocessen kwalitatief hoogstaand genoeg om de verantwoordelijkheid voor de juistheid van aangiftes meer bij ons neer te leggen. HT is dus een soort ISO-norm voor belastingadviseurs. Wij mogen voortaan klanten voordragen voor HT, waarvan we weten dat ze de gegevens voor de aangiften volledig, juist en op tijd aanleveren. Die klanten profiteren van een aantal voordelen, zoals een lager procedurericiso, snellere zekerheid en verminderd toezicht door de Belastingdienst.

Hoewel we de administratie voor onze klanten grotendeels hebben geautomatiseerd met hoogwaardige software, blijft onze dienstverlening mensenwerk. En waar mensen aan het werk zijn, kunnen er fouten worden gemaakt of misverstanden ontstaan.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen, kunnen klanten die niet volledig tevreden zijn over onze dienstverlening, zich beroepen op onze Klachtenregeling.

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening

Bedrijfs- & organisatieadvies

Wilt u meer grip krijgen op de processen in uw organisatie? Kampt u met lastige strategische vragen, of wilt u weten waar de beste kansen liggen voor uw bedrijf? Koppel Advies staat garant voor professioneel advies op maat.

Fiscaal advies

Heeft u vragen over uw belastingsituatie? Het team van Koppel Advies biedt fiscaal advies van de hoogste kwaliteit. Wij geven u een scherp inzicht in uw fiscale verplichtingen en helpen u om de optimale aanpak te vinden.

Administratie & aangifte

Bent u vaak teveel tijd kwijt aan uw zakelijke administratie? Wilt u graag uw belastingaangiftes uitbesteden bij een professional? Koppel Advies neemt alle fiscale verplichtingen moeiteloos van u uit handen.

Send this to a friend