Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Fiscalist Amsterdam

Een fiscalist kan u adviseren over fiscale zaken. U kunt al uw belasting gerelateerde zaken overlaten aan een fiscalist, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Een goede fiscalist zorgt ervoor dat u belastinggeld kunt besparen. Omdat de fiscalist op de hoogte is van alle wetten en regels op het gebied van belastingen weet hij/zij hoe u ervoor kunt zorgen dat u niet meer belasting betaalt dan nodig is.

 

Bij Koppel Advies in Amsterdam kunt u terecht voor een vakkundige fiscalist. Een fiscalist van Koppel heeft een gedegen opleiding genoten en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke relatie met onze klanten te onderhouden en ons te verdiepen in uw vraagstukken. Daardoor kan onze fiscalist u extra goed voorzien van goed en gericht advies. Daarnaast is een fiscalist van Koppel goed op de hoogte van typische fiscale problematiek in Amsterdam. Zoals de btw-verplichting van welzijnsinstellingen en het fiscaal aftrekbaar onderhoud van monumentenpanden.

 

Kortom: Voor een fiscalist in Amsterdam bent u bij Koppel aan het juiste adres. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Meer over fiscaal advies

Altijd de expertise die u zoekt

Koppel Advies heeft een bijzonder uitgebreide dienstverlening. Wij hebben vele jaren ervaring als belastingadviseur en gebruiken deze vakkennis om de positie van uw onderneming te versterken:

  • Betrokken bedrijfs- en organisatieadvies;
  • Scherpe fiscale en financiële dienstverlening;
  • Professionele ondersteuning bij administratie en aangifte;
  • Uitgebreide ervaring binnen diverse branches.

Een persoonlijk gerichte aanpak vinden wij daarbij vanzelfsprekend. Uw belastingadviseur is altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en biedt passend, professioneel advies op maat.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten staan voor u klaar

Send this to a friend