Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Schenking en Successie

Wilt u graag een schenking doen aan uw (klein)kind(eren)? U kunt bij de belastingadviseurs van Koppel terecht voor gedegen advies en ondersteuning. Onze fiscalisten kunnen u daarnaast ook bijstaan bij de verzorging en indiening van de verplichte aangifte.

Aangifte erfbelasting

Een overlijden brengt een hoop papierwerk met zich mee. Een van de zaken die u moet regelen is de aangifte erfbelasting. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van erfbelasting hoeft u zich in de moeilijke tijden rondom het overlijden van een dierbare geen zorgen te maken over de correcte fiscale afwikkeling van de nalatenschap.

Op zoek?

Bent u op zoek naar een belastingadviseur die uw fiscale kansen optimaal benut en die met u meedenkt? Iemand die u kan bijstaan bij alles wat met schenk- en erfbelasting te maken heeft? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Meer over schenkbelasting

Altijd de expertise die u zoekt

Koppel Advies heeft een bijzonder uitgebreide dienstverlening. Wij hebben vele jaren ervaring als belastingadviseur en gebruiken deze vakkennis om de positie van uw onderneming te versterken:

  • Betrokken bedrijfs- en organisatieadvies;
  • Scherpe fiscale en financiële dienstverlening;
  • Professionele ondersteuning bij administratie en aangifte;
  • Uitgebreide ervaring binnen diverse branches.

Een persoonlijk gerichte aanpak vinden wij daarbij vanzelfsprekend. Uw belastingadviseur is altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en biedt passend, professioneel advies op maat.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten staan voor u klaar

Send this to a friend