Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Boekhoudkantoor Amsterdam

Of u nu als privépersoon, als eenpitter of als dga van een bedrijf op zoek bent naar eenboekhoudkantoor in Amsterdam met kennis van zaken: bij Koppel bent u aan het juiste adres. U zoekt een boekhoudkantoor in Amsterdam die van alle markten thuis is. Die uw zaken optimaal behartigt door zich in te leven in uw persoonlijke situatie. De adviseurs van ons boekhoudkantoorin Amsterdam zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Niet alleen op het gebied van fiscale wet- en regelgeving, maar ook op het gebied van bedrijfsstructuren en rechtsvormen. Ook voor hulp bij de automatisering van uw administratie kunt u bij dit boekhoudkantoor in Amsterdam terecht.

 

De dienstverlening van ons als boekhoudkantoor in Amsterdam varieert van het doen van aangiften voor alle denkbare varianten belasting tot het aanvragen van uitstel en bezwaar- en beroepsprocedures. En als de belastingdienst u ten onrechte teveel heeft aangeslagen, hebben wij als boekhoudkantoor de juiste ingangen en methodes om zo snel mogelijk uw gelijk, en uw geld, te krijgen.

 

Koppel is hét boekhoudkantoor in Amsterdam voor al uw financiële- en administratieve diensten. Neem direct contact met ons op of maak een afspraak.

 

Meer over administratie & aangifte

Altijd de expertise die u zoekt

Koppel Advies heeft een bijzonder uitgebreide dienstverlening. Wij hebben vele jaren ervaring als belastingadviseur en gebruiken deze vakkennis om de positie van uw onderneming te versterken:

  • Betrokken bedrijfs- en organisatieadvies;
  • Scherpe fiscale en financiële dienstverlening;
  • Professionele ondersteuning bij administratie en aangifte;
  • Uitgebreide ervaring binnen diverse branches.

Een persoonlijk gerichte aanpak vinden wij daarbij vanzelfsprekend. Uw belastingadviseur is altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en biedt passend, professioneel advies op maat.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten staan voor u klaar

Send this to a friend