Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Uw belastingadviseur in Amsterdam

Als ondernemer in of in de omgeving van Amsterdam komen er dagelijks veel vragen op u af. Moet u nu investeren of juist nog even wachten? Is een BV voor u belastingtechnisch handiger of misschien toch een VOF? Wilt u expats in dienst nemen?

Voor dit soort vragen zoekt u een goede belastingadviseur. Iemand die verstand van zaken heeft en volledig op de hoogte is van de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving. Bij voorkeur is dat iemand die werkt voor een accountantskantoor, zodat u één adres hebt voor al uw belastingzaken en -vragen.

Als moderne ondernemer heeft u een belastingadviseur nodig die altijd verder zoekt. Een specialist die niet alleen bekend is met alle facetten van de Nederlandse wet- en regelgeving, maar ook met de uitdagingen van het ondernemerschap. Iemand waarmee u kunt sparren over de onderwerpen die voor u belangrijk zijn, van de kleinste fiscale details tot de overkoepelende strategie van uw bedrijf.

Ontdek onze unieke voordelen

Altijd een correcte aangifte

Als ondernemer wilt u zeker weten dat uw belastingaangifte correct wordt opgesteld. Ons team zorgt er dan ook graag voor dat u geen kansen of risico’s over het hoofd ziet. Dankzij onze deelname aan het convenant Horizontaal Toezicht is een foutloze aangifte bovendien gegarandeerd.

Passend persoonlijk advies

Koppel Advies in Amsterdam helpt ondernemers niet alleen bij de belastingaangifte – wij kunnen u over alle fiscale aspecten van uw onderneming en uw persoonlijke financiën adviseren. Wat uw vraag ook moge zijn, onze adviseurs bieden altijd een praktisch antwoord dat past bij uw situatie.

Uitgebreide branche expertise

Het team van Koppel Advies beschikt over uitgebreide branche specifieke kennis. Wij weten precies wat er speelt in uw vakgebied en kunnen een optimale belastingaangifte verzorgen voor ondernemers in de meest uiteenlopende branches.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?
Neem contact op

Een bijzonder veelzijdige belastingadviseur

Praktische oplossingen

De belastingadviseur van Koppel biedt u praktische en vooruitstrevende oplossingen voor alle fiscale, financiële en administratieve vraagstukken die uw organisatie tegen kan komen. Hierbij combineren wij een innovatieve werkwijze met traditionele toewijding en persoonlijk vakmanschap, zodat wij uw slagkracht bij iedere stap blijven vergroten. Neem contact op met Koppel Advies en ontdek wat ons team voor u kan betekenen.

Van alle markten thuis

U zoekt een belastingadviseur die uw zaken optimaal behartigt door zich in te leven in uw persoonlijke situatie, een adviseur die bovendien van alle markten thuis is. De belastingadviseurs van Koppel zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Niet alleen als het gaat om fiscale wet- en regelgeving, maar ook op het gebied van bedrijfsstructuren en rechtsvormen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
Send this to a friend