Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Direct solliciteren

Vincent Heemskerk
CEO
Tel: 020 3445900

Senior Fiscaal Adviseur

Amsterdam    €4.000 – € 6.000 (Fulltime basis)       32 – 40 uur  

Wat wil jij graag doen? Niet direct een vraag die je als sollicitant vaak krijgt. Toch stellen wij ‘m bij Koppel Advies wel altijd aan onze kandidaten. Wij denken namelijk dat je je werk pas echt goed kan doen als je op je plek zit. En we willen natuurlijk graag dat dát bij ons zo is.  

Wij geven bedrijfs- en organisatieadvies, fiscaal advies en doen de administratie en aangiftes van onze klanten. Met veel oplossingen zijn wij een van de eerste in Nederland. Of dat nu voor hen of onszelf is. Daarom passen de woorden vooruitstrevend, deskundig en innovatief bij ons. 

Thuiswerken of je eigen tijd indelen is bij ons prima. We hebben sowieso zes medewerkers die fulltime ‘thuiswerken’. Dat zijn onze collega’s in Belgrado die de boekhouding van klanten verwerken. Dat betekent dat we in Amsterdam vooral meedenken over de bedrijfsvoering van onze klanten. 

Jouw baan

Ben jij die man of vrouw die álles weet op fiscaal gebied? Diegene waar ondernemers en collega’s graag bij aankloppen? En vind je het ook leuk om anderen meer te leren op dit gebied? Dan voegen wij jou graag aan ons team toe.

Aangiften verwerken, een advies over een bedrijfsovername geven of de financiële planning van een onderneming opstellen. Jij doet het graag. De complexe wet- en regelgeving ken je en je blijft er ook goed van op de hoogte. Zo help jij onze klanten vooruit. Bij Koppel Advies ga jij onder meer:

  • Leidinggeven aan een team van 4 fiscalisten.
  • Zelfstandig adviezen uitbrengen.
  • Adviesproducten ontwikkelen.
  • Adviezen afstemmen met en presenteren aan de klant.

Ondernemend, analytisch en besluitvaardig zijn woorden die bij jou passen. Je bent van de snelle aanpak, kan goed keuzes maken en durft hierin ook best creatief te zijn. De doorgroeimogelijkheden bij ons zijn goed. Zo kun je wellicht op termijn vennoot worden.

Wat bieden wij jou?

Koppel Advies is een vooruitstrevend, deskundig en innovatief kantoor. Voor onze klanten én medewerkers. We willen dat je bij ons op je plek zit. Alles is bespreekbaar en er is ook veel mogelijk.

Deel je graag zelf je uren in? Wil je ook regelmatig thuis aan de slag? Geen enkel probleem. Ook helpen we graag bij (door)groeien en ontwikkelen. En we houden van een gezellig uitje of borrel op z’n tijd. Voor wie meewil, uiteraard. Van overwerken houden we dan weer niet. Het draait allemaal om balans bij ons.

Even op een rijtje:

  • Een salaris tussen de € 4.000,- en € 6.000,- bruto per maand op basis van 40 uur en afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • 25 vakantiedagen.
  • Flexibiliteit en vrijheid.
  • Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
  • Leuke borrels en kwartaaluitjes.

Wat verwachten wij?

Hbo of wo werk- en denkniveau. Ook heb je minimaal 6 jaar werkervaring en sta je in het Register Belastingadviseur (RB) of Register Belastingconsulent (RBc). 

Je bent klantgericht, initiatiefrijk en kunt goed zelfstandig werken. Je pakt gemakkelijk de leiding, stuurt mensen aan en weet ze te motiveren. Ook ben je toekomstgericht en ga je naast de ondernemer staan om hem of haar echt verder te helpen.  

Het is fijn als je affiniteit met IT hebt, want veel van onze klanten zijn werkzaam in die sector. Ook weet je wat het inhoudt om te ondernemen. Je bent fulltime beschikbaar, maar 32 uur is ook bespreekbaar. 

Hoe solliciteer je?

Herken je jezelf als de persoon die wij zoeken? Mail dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie naar: vincent@koppeladvies.nl

Voor meer informatie over de functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Vincent Heemskerk, via e-mail of telefoon: 020 – 344 59 00.

Send this to a friend