Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Direct solliciteren

Vincent Heemskerk
CEO
Tel: 020 3445900

Relatiebeheerder

Amsterdam   € €3.250 – €4.500         20 – 40 uur 

Wat wil jij graag doen? Niet direct een vraag die je als sollicitant vaak krijgt. Toch stellen wij ‘m bij Koppel Advies wel altijd aan onze kandidaten. Wij denken namelijk dat je je werk pas echt goed kan doen als je op je plek zit. En we willen natuurlijk graag dat dát bij ons zo is. 

Over Koppel Advies

Wij geven bedrijfs- en organisatieadvies, fiscaal advies en doen de administratie en aangiftes van onze klanten. Met veel oplossingen zijn wij een van de eerste in Nederland. Of dat nu voor hen of onszelf is. Daarom passen de woorden vooruitstrevend, deskundig en innovatief bij ons. 

Thuiswerken of je eigen tijd indelen is bij ons prima. We hebben sowieso zes medewerkers die fulltime ‘thuiswerken’. Dat zijn onze collega’s in Belgrado die de boekhouding van klanten verwerken. Dat betekent dat we in Amsterdam vooral meedenken over de bedrijfsvoering van onze klanten. 

Wat ga je doen?

 Jij helpt klanten graag verder. Dat doe je met jouw betrouwbare adviezen op financieel en fiscaal gebied. Je weet wat ondernemers nodig hebben en denkt mee over de bedrijfsvoering. Met jouw vertaling van de cijfers komen zij verder.

Jouw werkzaamheden bestaan uit onder meer:

 • Jaarrekeningen controleren en eventueel verbeteren.
 • Klant- en adviesgesprekken voeren.
 • Sparren met klanten.
 • Budgetten bewaken.
 • Aangiften, zoals vpb, voorbereiden.

Collega’s verwerken de boekhouding en administratie van onze klanten. Jij staat vooral naast de ondernemer. We vinden het daarom vooral belangrijk dat je klantgericht bent en over- en inzicht in de cijfers kan bieden. Waar liggen de pijnpunten? En, nog belangrijker, wat zijn de kansen en mogelijkheden?

Wat bieden wij jou?

Koppel Advies is een vooruitstrevend, deskundig en innovatief kantoor. Voor onze klanten én medewerkers. We willen dat je bij ons op je plek zit. Alles is bespreekbaar en er is ook veel mogelijk.

Deel je graag zelf je uren in? Wil je ook regelmatig thuis aan de slag? Geen enkel probleem. Ook helpen we graag bij (door)groeien en ontwikkelen. En we houden van een gezellig uitje of borrel op z’n tijd. Voor wie meewil, uiteraard. Van overwerken houden we dan weer niet. Het draait allemaal om balans bij ons. Daarom kun je zowel full- als parttime aan de slag bij ons.

Even op een rijtje:

 • Een salaris tussen de € 3.250,- en € 4.500,- bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • 25 vakantiedagen.
 • Een prestatiebonus.
 • Flexibiliteit en vrijheid.
 • Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Leuke borrels en kwartaaluitjes.

Wat verwachten wij?

Hbo werk- en denkniveau en 3 tot 6 jaar werkervaring.  

Je bent klantgericht en kunt goed samenwerken en communiceren. Je staat voor jouw adviezen en weet die overtuigend te brengen. Ook ben je oplossingsgericht en kun je je goed inleven in de klant.  

Hoe solliciteer je?

Voel jij je aangesproken door deze vacature als relatiebeheerder en denk je dat je een goede aanvulling bent op ons team? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Vincent Heemskerk via vincent@koppeladvies.nl. We zijn benieuwd naar je sollicitatie en hopen je snel te mogen verwelkomen in ons team!

Send this to a friend