Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Consus Result

Naam organisatie:
Consus Result BV
Recensent:
Frans van der Pluijm
Organisatie vorm:
BV
Product:
Strategische Business Consultancy

Aantal medewerkers:
10
Branche:
Coaching
Website:
www.consusresult.com

Consus Result

Consus Result bestaat uit drie pijlers: strategie, implementatie en participatie. Samen met een opdrachtgever wordt er gekeken naar zijn huidige strategie; ligt deze nog wel op één lijn met zijn doelstellingen? Vaak is het antwoord nee. Consus Result ontwikkelt dan een nieuwe strategie en implementeert deze in de organisatie, zodat de doelstellingen weer haalbaar worden. Participatie betekent voor Consus Result investeren in de toekomst. Bijvoorbeeld door te investeren in een jong bedrijf dat LED-verlichting ontwikkelt, produceert en distribueert.

Het advies is goed onderbouwd, waardoor ik het direct kan laten uitvoeren

Kan een organisatie succesvol zakendoen wanneer haar strategie niet overeenkomt met de actuele manier van werken? Het antwoord is nee. Op dat moment komt Consus Result in beeld. Frans bekijkt samen met een opdrachtgever naar de bestaande strategieën. Liggen deze nog wel in één lijn met het doel wat zij voor ogen hebben?

Een actuele situatie analyseren, indien nodig een nieuwe strategie formuleren en deze vervolgens op een efficiënte manier implementeren. Dit traject wordt in nauw overleg met een opdrachtgever doorlopen. Het komt overeen met de werkwijze die Koppel hanteert. “Ik ben zelf geen financieel specialist”, aldus Frans, “Maar ik kan bij Koppel met mijn verhaal terecht. Op basis van wat ik hen vertel komen zij met een strategie die perfect bij mij past. Hun fiscaal advies is goed onderbouwd, waardoor ik het direct kan laten uitvoeren.”

Koppel heeft op een proactieve manier met mij meegedacht

“Koppel verzorgt de zakelijke administratie van een van onze opdrachtgevers. Zodoende zijn wij met elkaar in contact gekomen,” vertelt Frans. “In eerste instantie heeft Koppel mij op persoonlijk vlak geadviseerd om bepaalde zaken belastingtechnisch slimmer in te richten.” Op een gegeven moment is deze lijn doorgetrokken naar het bieden van zakelijk fiscaal advies.

“Door hun kennis van mijn persoonlijke financiële huishouding wist Koppel al waar ik op zakelijk gebied mee bezig was. Zij hebben op een proactieve manier met mij meegedacht en bepaalde fiscale adviezen gegeven waar ik mij erg in kon vinden. Vervolgens hebben zij deze adviezen uitgevoerd.”

Wij hebben regelmatig contact en houden elkaar op de hoogte

Consus Result en Koppel hebben dezelfde manier van werken. Meedenken met de opdrachtgever en je kunnen inleven in de situatie, goedgefundeerd advies geven en dit vervolgens in samenspraak implementeren. Wat de toekomst betreft zit het tussen beide partijen wel goed. “Onze relatie is goed,” zegt Frans over Koppel, “Wij hebben regelmatig contact en houden elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Samen kijken we of daarop geanticipeerd moet worden.”

De oude situatie

Via een opdrachtgever van Consus Result is het eerste contact gelegd. Eigenaar en oprichter Frans van der Pluijm had in eerste instantie behoefte aan fiscaal advies op persoonlijk vlak.

De oplossing

Hun inzicht in zijn persoonlijke financiële situatie en hun proactieve benadering waren de aanleiding dat Frans ook op zakelijk vlak koos voor fiscaal advies van Koppel.

De voordelen

  • Proactieve benadering
  • Benaderbaar – meedenken
  • Goed onderbouwd advies
  • Maatwerk
  • Wederzijds begrip
Send this to a friend