Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Willemijn Houter

Commercieel medewerker

Sinds: 2013

Opleiding: MBO directiesecretaresse

Werkte hiervoor: Uitgeverij HDP Media

Willemijn Houter

Willemijn ondersteunt Bas en Nico in het relatiemanagement en doet het officemanagement. Daarnaast houdt ze de website en sociale media van Koppel bij. Dagelijks neemt ze de trein van en naar Zaandam.

‘Ik vind het hier prettig werken: het is een heel leuk bedrijf, waar ik heb kunnen doorgroeien in mijn functie. Na vijf jaar administraties invoeren, vond ik het vorig jaar tijd voor wat anders. Net op dat moment kreeg ik van Bas en Nico de kans om officemanagement te gaan doen. Ik ken het bedrijf inmiddels goed, net als de meeste klanten. Dit kwam dus voor iedereen goed uit.

Ik ben blij dat deze taken op mijn pad kwamen. Het is leuk, afwisselend werk en ik heb nu meer contact met de klanten. Daarnaast ondersteun ik vanuit Koppel een maatschappelijke onderneming in haar bedrijfsvoering. Ook dat vind ik heel leuk om te doen; vooral omdat ik het bedrijfsleven nu vanaf een andere kant beleef. De sfeer bij Koppel is heel open en helemaal niet stijfjes. Je kunt hier jezelf zijn. Iedereen is benaderbaar voor vragen.

Ik werk hier vier dagen per week. Al jaren houd ik mijn oma op de maandag gezelschap. Thuis houd ik me graag bezig met koken: ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten. Verder spreek ik graag af met vrienden.’

Het team van Willemijn

Send this to a friend