Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Willem van Rooden

Samenstelmedewerker Sr

Sinds: juli 2018

Opleiding: vwo, praktijkdiploma Boekhouden (MBA) & praktijkdiploma Bedrijfsadministratie (SPD) en praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)

Werkte hiervoor: bij diverse accountants- en administratiekantoren als boekhouder, samensteller en salarisadministrateur

Willem van Rooden

Willem is van huis uit salarisadministrateur. Daarnaast heeft hij de nodige ervaring met fiscale werkzaamheden. Daardoor kan hij, net als Marcel, als mentor optreden voor zijn minder ervaren collega’s. Hij houdt salarisadministraties bij, stelt jaarrekeningen en aangiftes samen en controleert deze.

‘Het eerste sollicitatiegesprek met Bas en Nico duurde 2,5 uur. Daarin kwam van alles ter sprake, wat mij een heel prettig gevoel gaf. Een week later was alles rond.
Het verschil in aanpak met het laatste kantoor waar ik werkte is gigantisch. Daar werkten we nog met papieren dossiers. Hier werken we helemaal papierloos en volledig geautomatiseerd. Dat is voor mij nog even wennen. Ik leer hier een andere, snellere, route naar hetzelfde doel. Gelukkig word ik goed ingewerkt door mijn collega’s.
Mijn eerst indruk is dan ook heel positief. Ze zijn allemaal heel aardig hier en geven je meteen het gevoel dat je erbij hoort. Voordat ik hier begon, werd ik al meegevraagd naar het kwartaaletentje. Daar werd ik ontvangen alsof ik hier al jaren werk.
Buiten werktijd zet ik me in mijn woonplaats Hillegom 15 à 20 uur per week in als jeugdvoetbaltrainer. Daarnaast heb ik nog een vrouw, 3 kinderen en een hond. Iedere zondag ga ik met mijn broer en een vriend zo’n 25 kilometer wandelen. Ik loop dan ook graag vanaf het station hiernaartoe.’

 

Het team van Willem

Ferhat Ruzgar

Administratief medewerker

Marcel Frazer

Samenstelmedewerker Sr

Sean-Paul Smit

Samenstelmedewerker

Willemijn Houter

Administratief medewerker

Send this to a friend