Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Suzana Jovanović

Suzana Jovanović

Samenstelmedewerker

Sinds: 2019

Opleiding: Faculteit Economie

Werkte hiervoor: Delta Holding

Suzana Jovanović

Suzana helpt op de vestiging in Belgrado jaarrekeningen op te stellen en houdt zich bezig met OB-aangiften en zaken rondom vennootschapsbelasting. Ze zorgt ervoor dat de administratie klopt en dat Koppel strikt de algemeen aanvaarde boekhoudprincipes hanteert, zowel de Nederlandse (GAAP NL) als de internationale (IFRS).

‘Ik wist al heel jong wat ik later wilde worden. Een van mijn favoriete vakken op de middelbare school was bedrijfseconomie. Werken voor een groot bedrijf was een hele uitdaging, maar ik wist van tevoren zeker dat die internationale ervaring me bij mijn verdere loopbaan goed van pas zou komen.

Bij Koppel vond ik een dynamische werkomgeving, waarin ik mijn vaktechnische kennis op een hoger niveau kan brengen. Bij vorige werkgevers miste ik creativiteit en verandering van de bestaande toestand, maar dan wél in een uitgesproken teamsfeer. Dit team van ruimdenkende, optimistische mensen onderhoudt voortdurend de positieve sfeer op de werkplek.

Mijn werk is veeleisend, maar geeft me ook veel voldoening. In mijn privéleven – ik ben echtgenote en moeder – zoek ik graag met mijn gezin of met vrienden de natuur op. Verder luister ik met plezier naar jazzmuziek en ben ik dol op reizen.’

Het team van Suzana

Andrija Božović

Andrija Božović

Samenstelmedewerker

Ferhat Ruzgar

Ferhat Ruzgar

Administratief medewerker

Marcel Frazer

Marcel Frazer

Samenstelmedewerker Sr

Sandra Raičković

Sandra Raičković

Samenstelmedewerker

Vincent Heemskerk

Vincent Heemskerk

Samenstelmedewerker Sr

Send this to a friend