Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Shireen Hommes

Commercieel medewerker

Sinds: mei 2015

Opleiding: Human Resources Management aan de HvA

Werkte hiervoor: Rabobank, Olympia uitzendbureau

Shireen Hommes

Shireen is vooral verantwoordelijk voor de salesprocessen binnen Koppel Advies: van het intake- en offerteproces tot alle overige interne- en externe communicatie die hierbij komt kijken. Ze speelt dan ook een grote rol in het relatiemanagement. Ze gaat na wat er bij de klanten speelt, door samen met haar team onderhoudsgesprekken te plannen. Haar collega Willemijn ondersteunt haar hierin waar mogelijk.

‘Nadat ik moeder was geworden, zocht ik een parttime functie. Maar dan wel één die uitdagend is en ontwikkelmogelijkheden biedt. Koppel is in mijn ogen een professionele organisatie: stabiel, maar ook zeker innovatief en vooruitstrevend. We hechten hier veel waarde aan een goed contact met de klant. Ik beantwoord daarom klantvragen en bekijk hoe de samenwerking zo efficiënt mogelijk kan. Als lid van het managementteam en door de goede band met mijn collega’s, zie ik het daarnaast als een schone taak om de samenwerking zo prettig mogelijk te krijgen.

Juist omdat ik parttime werk, heb ik structurele input nodig van het team. Wat wil de klant en hoeveel uur denken we daarvoor nodig te hebben? De klant staat hier voorop; we denken vanuit de mogelijkheden en zitten niet vast in processen of doemscenario’s. Dat miste ik nog weleens bij andere organisaties.

Buiten werktijd maak ik het liefst zoveel mogelijk tijd vrij voor mijn gezin, familie en vrienden. Met een groot sociaal netwerk gaat daar veel tijd in zitten. Dit geeft gelukkig ook weer een hoop energie.’

Het team van Shireen

Willemijn Houter

Commercieel medewerker

Send this to a friend