Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Sean-Paul Smit

Sean-Paul Smit

Samenstelmedewerker

Sinds: januari 2018

Opleiding: Accountancy aan de HvA

Werkte hiervoor: PwC (2 stages), Crowe Horwath Foederer en Citco

Sean-Paul Smit

Sean-Paul voert administraties, stelt aangiftes omzetbelasting op en stelt jaarrekeningen samen. In tegenstelling tot zijn vorige baan, heeft hij nu veel meer feeling met de dagelijkse praktijk van de klant.

‘Na de middelbare school wist ik niet wat ik wilde gaan doen. Tandarts leek me wel wat. Gelukkig ben ik uitgeloot voor die studie en ben ik Accountancy gaan doen. Bij mijn vorige werkgevers heb ik veel geleerd, maar miste ik doorgroeimogelijkheden en feeling met de praktijk. Hier bij Koppel sta ik veel dichter bij onze klanten en hun onderneming.

Eind vorig jaar nam een recruiter via LinkedIn contact met me op en vroeg of ik zin had in een nieuwe uitdaging. Het toeval wilde dat het kantoor van Koppel vijf minuten van mijn huis vandaan is: ideaal! Maar het belangrijkste vind ik de familiaire sfeer, die sprak me direct aan. Al voor ik hier goed en wel was begonnen vroegen ze me al mee naar het kerstdiner. Dat was heel gezellig.

Buiten mijn werk ben ik een gepassioneerd voetballiefhebber. Ook mix ik graag muziek op de computer. Verder vind ik het leuk om te koken. Vooral als ik daar de tijd voor heb, liefst Thaise gerechten.’

Het team van Sean-Paul

Andrija Božović

Andrija Božović

Samenstelmedewerker

Ferhat Ruzgar

Ferhat Ruzgar

Administratief medewerker

Marcel Frazer

Marcel Frazer

Samenstelmedewerker Sr

Sandra Raičković

Sandra Raičković

Samenstelmedewerker

Suzana Jovanović

Suzana Jovanović

Samenstelmedewerker

Vincent Heemskerk

Vincent Heemskerk

Senior samenstelmedewerker

Send this to a friend