Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Sandra Raičković

Sandra Raičković

Samenstelmedewerker

Sinds: 2019

Opleiding: Master Accounting Saint Francis College, New York

Werkte hiervoor: JPMorgan Chase en Deloitte

Sandra Raičković

Ook Sandra maakt deel uit van ons team in Belgrado. Net als Suzana werkt ze aan jaarrekeningen, OB-aangiften en helpt cliënten met hun vennootschapsbelasting. Na haar eindexamen verhuisde ze naar New York waar ze op topniveau atletiek beoefende, studeerde en werkte.

‘Ik heb weliswaar met plezier bij grote bedrijven gewerkt, maar heb altijd de wens gehad om bij een kleinere organisatie aan de slag te gaan. Daar zou ik me meer op het geheel kunnen richten in plaats van dat ik me tot bepaalde onderdelen moest beperken.

Ik werkte op het gebied van de accountantscontrole, maar vond juist de boekhoudkundige kant van de zaak fascinerend. Ik wilde niet meer alleen met de blik van de accountant naar de financiële cijfers kijken, maar inzicht krijgen in de totstandbrenging ervan. Ook wilde ik het liefst aan de slag bij een dynamische, vernieuwingsgerichte organisatie, met een goede sfeer op de werkvloer. Dat alles heb ik bij Koppel gevonden.

In mijn vrije tijd houd ik van lange wandelingen in de natuur samen met vrienden. Ik luister graag naar deep house. En ik houd ervan om vreemde landen te bezoeken.’

Het team van Sandra

Andrija Božović

Andrija Božović

Samenstelmedewerker

Marcel Frazer

Marcel Frazer

Samenstelmedewerker Sr & Salarisadministrateur Sr

Savina Kovačević

Administratief medewerker

Vincent Heemskerk

Vincent Heemskerk

Samenstelmedewerker Sr

Send this to a friend