Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Jeremy van Oostrum

Belastingadviseur

Sinds: mei 2022

Opleiding: Fiscaal recht

Werkte hiervoor: -

Jeremy Van Oostrum

Na mijn studie fiscaal recht aan de Erasmus universiteit ben ik begonnen bij Koppel Advies. Ik hou mij hier bezig met inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting.

Na het afronden van mijn studie fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit ben ik begonnen bij Koppel Advies in de Aangiftepraktijk. Dit is mijn eerste werkgever waarbij ik ervaring op doe in het fiscale vakgebied.  Bij Koppel houd ik mij bezig met Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting en Dividendbelasting. De werkzaamheden variëren van tot het doen van aangiftes als het geven van adviezen over fiscale vraagstukken. Naast het fiscale gedeelte hou ik mij ook bezig met de acquisitie van nieuwe klanten en behoor ik tot de feestcommissie, welke de kwartaaluitjes organiseert. Dat vind ik mooi aan werken bij Koppel Advies, de formele- en informele kanten gaan hier hand in hand.

Bij Koppel zijn wij heel flexibel en wordt er altijd meegedacht. Bovendien wordt het vergaren van kennis enorm gestimuleerd en waar nodig ondersteund. Daarom is het voor mij ook mogelijk om tegelijkertijd een Master Fiscaal recht te volgen aan de Universiteit van Amsterdam. Dit maakt Koppel de ideale plek om je eerste stappen te zetten in je fiscale carrière.

Vragen? Mail mij gerust via jeremy@koppeladvies.nl

Het team van Jeremy

Herman Ruijter

Belastingadviseur

Rik Zwerwer

Belastingadviseur / accountmanager Jr.

Send this to a friend