Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Filip Karic

Belastingadviseur

Sinds: november 2020

Opleiding: Fiscaal recht – bachelor aan de VU en master aan de UvA

Werkte hiervoor: Adyen, Baker Tilly en Scribes Tax Lawyers

Filip Karic

Filips achtergrond en ervaring maakt hem bij uitstek geschikt voor de positie van fiscalist bij Koppel. Hij houdt zich voornamelijk bezig met fiscale advisering op het gebied van vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Verder verzorgt hij aangiftes, bezwaar- en beroepsprocedures en helpt hij de interne werkprocessen te optimaliseren.

‘De functie fiscalist bij Koppel Advies sprak me aan omdat ik een aantal raakvlakken met het bedrijf heb. Koppel Advies richt zich namelijk op ondernemers die bezig zijn met digitale innovatie. Bij Adyen heb ik ervaring opgedaan met internetondernemingen en de fiscale vraagstukken waar zij tegenaan lopen. Daarnaast werkt een deel van het team in Servië en omdat ik uit voormalig Joegoslavië kom, kunnen de collega’s in Belgrado mij in hun eigen taal aanspreken.

De indruk die ik van Koppel Advies heb, is die van een fiscaal advieskantoor met visie op de toekomst. Door geavanceerde datasystemen en werkprocessen te gebruiken, onderscheiden ze zich van andere kantoren. Ze zijn heel down to earth en weten wat ze kunnen; dat kunnen ze dan ook heel goed. Ik heb niet het gevoel dat er een sterke hiërarchie is; iedereen is gelijk. Vanaf het begin wordt om je mening gevraagd en word je meegenomen in besluiten. Dat vind ik heel positief. En het is ook nog eens een mooi kantoor met een fantastisch uitzicht.

Als het weer kan, ga ik graag snowboarden. Ik houd van de rust en het uitzicht.’

Het team van Filip

Herman Ruijter

Herman Ruijter

Belastingadviseur

Jeremy Van Oostrum

Belastingadviseur

Send this to a friend