Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Ferhat Ruzgar

Ferhat Ruzgar

Administratief medewerker

Sinds: 2018

Opleiding: Junior Accountancy aan MBO Utrecht

Werkte hiervoor:

Ferhat Ruzgar

Ferhat is net afgestudeerd en blij dat hij bij Koppel de kans krijgt om ervaring op te doen. Van inboeken tot nakijken van administraties en aangiftes: hij vindt het allemaal even interessant en leerzaam.

‘Nadat ik vorig jaar mijn studie had afgerond, ben ik gaan solliciteren. Maar zonder ervaring kom je niet ver. Koppel gaf me deze kans en daar ben ik heel blij mee. Ook omdat ik direct positieve vibes kreeg van dit bedrijf.

De sfeer is heel gezellig. Ik kan bij iedereen terecht met mijn vragen; daar leer ik heel veel van. Ik ben ambitieus en wil ook veel leren om door te kunnen groeien in het bedrijf. Voorlopig ga ik eerst maar eens een paar maanden hard werken. Dan ga ik kijken wat ik nodig heb aan opleidingen om verder te kunnen komen.

Ik woon nog bij mijn ouders, maar ben hard op zoek naar een eigen huis. Buiten mijn werk sport ik veel. Ik fitness en speel zaalvoetbal met mijn vrienden. Verder wil ik verre reizen gaan maken. Deze zomer trouwt een vriend van mij in Afghanistan. Als het op dat moment niet veilig is om daarheen te gaan, wil ik naar een andere, verre bestemming buiten Europa.’

Het team van Ferhat

Andrija Božović

Andrija Božović

Samenstelmedewerker

Marcel Frazer

Marcel Frazer

Samenstelmedewerker Sr & Salarisadministrateur Sr

Sandra Raičković

Sandra Raičković

Samenstelmedewerker

Savina Kovačević

Administratief medewerker

Vincent Heemskerk

Vincent Heemskerk

Samenstelmedewerker Sr

Send this to a friend