Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Evelien Wind

Evelien Wind

Commercieel medewerker

Sinds: 2018

Opleiding: Personeel & Arbeid aan de HvA en Cultuur, Organisatie en Management aan de VU

Werkte hiervoor: Heijmans, Arkadin en De Nationale Hypotheekbond

Evelien Wind

Het aantal klanten van Koppel blijft groeien. Om het contact met hen goed te kunnen onderhouden, is Evelien het commerciële team komen versterken. Haar functie is heel breed en zelfstandig. Samen met Shireen doet ze intakes, beantwoordt ze vragen en zorgt ze voor een soepele samenwerking met de klant.

‘Nadat ik voorjaar 2017 besloot te stoppen bij mijn vorige werkgever, ging ik op zoek naar een baan van 30 uur. Ik zag alleen maar ondersteunende functies. Toen ik deze vacature op mijn mobiel voorbij zag komen, heb ik binnen 5 minuten een mailtje gestuurd. Het allereerste contact was al heel open en persoonlijk. Dat triggerde me direct. Ik ben zelf ook niet zo formeel ingesteld; we zijn tenslotte allemaal mensen. De volgende dag zat ik hier al op gesprek en na 2 uur praten waren we eruit.

Weliswaar had ik al een Wft-certificaat, maar ik was niet per se op zoek naar een baan in de financiële sector. Voor mij is het belangrijker wat de werkzaamheden zijn, hoe de sfeer is en of ik het goed kan vinden met mijn collega’s. Respectvol met elkaar omgaan is voor mij het belangrijkst. Ik heb een hekel aan blaaskaken.

Na veertien jaar in Amsterdam te hebben gewoond, woon ik nu in Zaandam met mijn vriend en onze twee kinderen. Ik ga drie keer per week sporten en vind het heerlijk om te koken en te borrelen met vrienden of familie.’

Het team van Evelien

Bob Kleijn

Online marketing specialist

Shireen Hommes

Commercieel medewerker

Send this to a friend