Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Andrija Božović

Andrija Božović

Samenstelmedewerker

Sinds: 2019

Opleiding:

Werkte hiervoor: PwC en Deloitte

Andrija Božović

Andrija is teamleider in de vestiging van Koppel in de Servische hoofdstad Belgrado. Hij organiseert de werkzaamheden van zijn team en verzorgt de afstemming daarvan met de vestiging in Amsterdam.

‘Zo afwisselend en vol groeikansen als ik mijn ‘dienstjaren’ in de wereld van de Grote Vier heb ervaren, zo logisch voelde het om de overstap te maken naar een heel andere werkomgeving. Ik kan hier nu met mijn ervaring, opgedaan met toonaangevende beursgenoteerde spelers, een bijdrage leveren aan de groei van het kleinschaliger bedrijfsleven.

Wat ik ook heel belangrijk vind, is dat je in een collegiale sfeer wordt beoordeeld op je verdienste. Persoonlijke ontwikkeling en bijdragen aan verdere groei gaan hier hand in hand met presteren op topniveau en de grootst mogelijke professionaliteit. Verder hebben we het geluk dat het team hier in Belgrado uit louter scherpzinnige, energieke medewerkers bestaat.

Ik doe in mijn vrije tijd aan gewichtheffen, maar kan ook genieten van een film, documentaire of ander televisieprogramma. Het is voor mij een manier om mijn horizon te verbreden; uit nieuwe ervaringen inspiratie te putten en de opgedane kennis in mijn dagelijks leven toe te passen. Of dat nu op het werk is, op de sportschool of gewoon thuis op de bank.’

Het team van Andrija

Marcel Frazer

Marcel Frazer

Samenstelmedewerker Sr & Salarisadministrateur Sr

Savina Kovačević

Administratief medewerker

Vincent Heemskerk

Vincent Heemskerk

Samenstelmedewerker Sr

Vukasin Petrović

Administratief medewerker

Send this to a friend