Referenten Koppel Belastingadviseurs

1 8 10
TWP Computers

TWP Computers

"Ik beveel Koppel regelmatig aan bij andere ondernemers en particulieren"

“Dankzij Koppel weten we bij TWP precies hoe we er financieel voor staan. En we zijn verzekerd van gedegen en deskundig advies op fiscaal gebied. Er verandert nog wel eens wat in de regelgeving,” zegt Maurits. “Het is een prettige gedachte dat we niet alles zelf hoeven uit te zoeken.”

Lees meer
1 10 10
TicketSwap

TicketSwap

"Met het volste vertrouwen besteden wij al onze financiële zaken aan Koppel uit"

“De belangrijkste toegevoegde waarde van Koppel Belastingadvies zit ‘m voor mij in het feit dat ik met al mijn financiële zaken bij hen terecht kan. Niet alleen zakelijk, maar ook privé,” vertelt Hans Ober, een van de drie co-founders van TicketSwap. “Koppel spreekt onze taal en begrijpt wat wij als internetonderneming nodig hebben. Het is voor ons van levensbelang dat een accountant affiniteit heeft met onze branche.”

Lees meer
1 8 10
LeaderTelecom

LeaderTelecom

"Koppel is voor ons heel belangrijk. Doordat zij onze belastingen en boekhoudkundige zaken regelen, kunnen wij ons volledig op de ontwikkeling van ons bedrijf richten."

Goed naar de klant luisteren, helder antwoorden en passende oplossingen aandragen: daar ligt de kracht van Koppel Belastingadviseurs. Voor Aleksei is het alsof Koppel deel uitmaakt van zijn eigen bedrijf en hetzelfde doel nastreeft. “Koppel stelt zich uitgesproken toegankelijk op en beantwoordt mijn vragen altijd helder, hoe moeilijk ik het hen soms ook maak. Ik kan met alles bij hen terecht, ook voor zaken die niet onmiddellijk met de fiscus te maken hebben.”

Lees meer
1 8 10
Cloudator

Cloudator

"Dankzij Koppel zijn al onze administratieve behoeften op één adres onder één dak. Dat voegt pas echt iets toe"

“Het is voor organisaties in het MKB-segment van levensbelang in om zich bijtijds te voorzien van advies over bedrijfsadministratieve en fiscale vraagstukken. Doordat Koppel van alle markten thuis is, hoeven wij niet bij meer dan één adviseur te rade te gaan. Koppel neemt zelf het initiatief om ons te voorzien van alle informatie die we nodig hebben. Dat voegt pas echt iets toe!”

Lees meer
1 8 10
Thomas Eyck

Thomas Eyck

"Geen haar op mijn hoofd die erover denkt om bij Koppel weg te gaan"

"Als zelfstandig ondernemer wil ik zeker weten dat de belastingzaken van mijn bedrijf goed geregeld zijn. De financiële kant vind ik een van de minst leuke onderdelen van het ondernemerschap en ik heb geen zin om daar onnodig veel tijd in te steken. Maar ik wil uiteraard wel dat het goed gebeurt," vertelt Thomas Eyck. "Dat geeft rust."

Lees meer
1 8 10
Tea Bar

Tea Bar

"Wij hoeven niets zelf aan te stippen, want Koppel houdt alles in de gaten. Zij denken graag mee over onze strategie”"

“Ons businessplan is geschreven als een professioneel concept en daar zochten wij een professionele adviseur bij,” vertelt Sara Verver-Gerritse, oprichter van Tea Bar, “niet zomaar iemand die in de avonduren nog iets extra’s probeert te verdienen.”

Lees meer
1 8 10
AdSysCo

AdSysCo

"Koppel is al 20 jaar een deskundige, betrouwbare samenwerkingspartner"

Koppel investeert in duurzame klantrelaties. “Als ik niet tevreden was geweest over Koppel of zij over ons, dan waren wij al jaren geleden uit elkaar gegaan,” zegt Gerlof Sijtsma, DGA van AdSysCo. Een proactieve benadering en inzicht in de branche van de klant zorgen ervoor dat hun belastingadvies blijft aansluiten bij de actuele behoefte.

Lees meer
1 8 10
Timo Hagoort

Timo Hagoort

"Bij sporten op hoog niveau zijn de details heel belangrijk. Die mentaliteit vind je ook terug bij Koppel. Je kan niet zomaar wat aanmodderen, álles moet kloppen"

Topsporter Timo Hagoort weet alles van zeilen, maar voor het opzetten van zijn eenmanszaak schakelde hij externe expertise in. “Vanaf dag één heeft Koppel mij de juiste sturing gegeven. Dat ervaar ik als heel bijzonder. Zij hebben een ongelofelijk professionele aanpak met veel aandacht voor details.”

Lees meer
1 10 10
Consus Result

Consus Result BV

"Onze manier van werken komt erg overeen. Je begrijpt elkaar"

Meedenken met de opdrachtgever, gefundeerd advies uitbrengen en dit vervolgens implementeren. De werkwijzen van Frans van der Pluijm, oprichter en eigenaar van Consus Result, en van Koppel hebben veel raakvlakken. Zij vormen de basis van een relatie waarin wederzijds begrip en het delen van kennis centraal staat.

Lees meer
1 8 10
Medux

Medux

"Welk fiscale vraagstuk of welke werkzaamheden dan ook: Koppel neemt het je uit handen en ontzorgt je"

Wat je niet weet, kun je ook niet missen. Maar als je het eenmaal weet, wíl je het niet meer missen. Dat overkwam Bas Alberts toen hij met Nico Koppel sprak over de fiscale vraagstukken in zijn eigen organisatie: Medux. Bas: “Nico zei dat er fiscaal veel meer rendement te halen viel. Daar had ik uiteraard oren naar, dus al snel kreeg hij zijn eerste concrete opdracht voor ons.” En dat beviel direct erg goed…

Lees meer
1 8 10
Academie van de Stad

Academie van de Stad

"Koppel Belastingadviseurs gaf mij het vertrouwen om zelf medewerkers in dienst te nemen"

“Essentieel voor een financiële specialist, is dat hij je rust brengt op dat gebied.” Wilfred Fischer is al lange tijd ondernemer, en weet hoe belangrijk het is dat je op financieel en fiscaal gebied kunt vertrouwen op degene die die zaken regelt. “Pas dan kun je je als ondernemer écht richten op ondernemen.” Toen hij 6 jaar geleden Academie van de Stad oprichtte, zocht hij specifiek naar een administratiekantoor voor stichtingen: “Daar gelden immers specifieke regels voor.”

Lees meer
1 8 10
Winq

Winq Media

"Koppel koppelt mijn zakelijke én privébelastingen feilloos aan elkaar"

“Eerlijk is eerlijk: ik kan Koppel Belastingadviseurs niet goed vergelijken met andere kantoren.” Edwin Reinerie, mede-eigenaar van Winq Media, is al zijn hele ondernemersleven klant bij Koppel. “Dus ik weet niet of hun dienstverlening zich op belangrijke punten onderscheidt. Maar er is natuurlijk wel een reden waarom we in die tien jaar er nooit aan gedacht hebben om naar een ander kantoor over te stappen.” Edwin is simpelweg erg tevreden over de fiscalisten van Koppel.

Lees meer
1 8 10
Straightforward

Straightforward

"Overstappen van accountant? Daar moet ik niet aan denken!"

“Administratie en accountancy zijn noodzakelijke diensten, die zich vooral op de achtergrond af moeten spelen”, vindt Elbert-Jan Achterberg van Straightforward BV. “Dat klinkt onaardig, maar zo bedoel ik het juist níet. Het is de grote kracht van Koppel Belastingadviseurs dat mijn cijfers me heel weinig tijd en aandacht kosten. Zodat ik me kan focussen op waarmee ík toegevoegde waarde lever.” Koppel zorgt daar in Elbert-Jans geval al meer dan 15 jaar voor. “Overstappen? Echt niet!”

Lees meer
1 8 10
Oramon

Oramon BV

"Als mijn eigen ideeën niet goed zijn, zégt Koppel dat ook. Met onderbouwing én goed advies"

“Door Koppel Belastingadviseurs voel ik me soms weer een middelbare scholier die zijn huiswerk niet gemaakt heeft”, grapt Saeed Younesi, eigenaar en oprichter van Oramon BV. “Het is kenmerkend voor hun werkwijze: pro-actief hun klanten benaderen als die lui zijn in het aanleveren van belangrijke informatie die zij nodig hebben om hun beste werk aan de klant te kunnen leveren.” Niet vanuit eigen producten en eigen gewin denken, maar daadwerkelijk altijd de klant centraal stellen: Saeed werkt zelf precies zo. “Daarom klikte het vanaf het begin.”

Lees meer
1 8 10
Angelique Hoorn Management

Angelique Hoorn Management

"De manier waarop Koppel me heeft bijgestaan tijdens een juridisch conflict heeft me enorm gesterkt"

In 2005 raakte Angelique Hoorn in conflict met een compagnon. “Die was voornamelijk bezig het bedrijf financieel uit te kleden. Ik moest het bedrijf beschermen tegen deze financiële aanval.” Na een aantal jaren procederen was dat gelukt. Mede dankzij Koppel Belastingadviseurs: “Zij kregen de benodigde cijfers boven water, en trokken daar de juiste conclusies uit die mijn zaak verder hielpen.” Meer dan ooit bewees Koppel hun meerwaarde. “Ik was erg tevreden. Het recht had gezegevierd, mede door de financiële expertise van Koppel.”

Lees meer
1 8 10
Baanbrekend

Baanbrekend

"Koppel Belastingadviseurs zorgt er zelf voor dat ze niets missen bij de belastingaangifte"

Een goed administratiekantoor is een administratiekantoor dat niet alleen betrouwbaar werk levert, maar zich ook kan aanpassen aan het formaat van de klant. Dat vinden althans Peter van der Baan van Baanbrekend en zijn echtgenoot, Wim Bos van Mister B. Baanbrekend is een eenmansbedrijf, Mister B een wereldwijde retailer. Beide hebben hun administratie ondergebracht bij Koppel Belastingadviseurs. En het administratiekantoor stemt hun diensten af op beide, zeer verschillende, bedrijven.

Lees meer
1 7 10
Mister B

Mister B

"Zonder Koppel Belastingadviseurs was Mister B ten onder gegaan aan totale chaos"

Wim Bos had nooit kunnen vermoeden hoe groot zijn onderneming werd, toen hij 20 jaar geleden een winkel in Amsterdam opende. “Het concept van wat ik wilde bieden, sloeg direct aan en verspreidde zich al snel over de rest van de wereld.” Maar dan moet je administratief wel mee kunnen groeien: “Hoe groter je wordt, hoe complexer de cijfers.” Om je dan niet lelijk te vergalopperen, heb je een administratiekantoor nodig dat bij die grootte past.

Lees meer
1 8 10
Bureau voor Credit Management

BvCM

"Altijd eerlijk zijn, ook wanneer je daar niet direct zelf beter van wordt – zó werkt Koppel"

André Groot van BvCM heeft moeite om niet in cliché’s te praten als hij over zijn relatie met Koppel Belastingadviseurs werkt: “Zij spreken mijn taal. Ze zitten niet tegenover me, maar náást me. Stellen mij als klant centraal. Leveren fiscaal advies op maat. Clichés die zij stuk voor stuk weer inhoud geven!” Dat een accountantskantoor goed werk kan leveren maar tóch niet bij een klant past, ondervond André bij hun vorige adviseur: “Dan merk je hoe belangrijk die clichés in de praktijk zijn.”

Lees meer
1 8 10
Aurifex

Basket Builders / Aurifex IT

"Het financieel advies van Koppel Belastingadviseurs is niet het goedkoopste, maar het geld waard"

“We waren techneuten, en hadden van boekhouden totaal geen kaas gegeten”, aldus David Smits, die terugkijkt op het moment dat hij en een medestudent Basket Builders oprichtten. “Maar het bedrijf liep goed, groeide al snel. Dan heb je toch een bepaald inzicht nodig in de cijfers. Je moet begrijpen wat je boekhouder doet. En hij moet goed financieel en fiscaal advies kunnen geven, omdat je belangrijke keuzes moet maken over de toekomst van je bedrijf.” Maar zo’n boekhouder had Basket Builders in het begin niet.

Lees meer
1 8 10
Bosse Notaris Corporate Law

Bosse Notaris Corporate Law

"Elke maand levert Koppel een overzicht van mijn financiële cijfers. Daardoor weet ik precies hoe ik ervoor sta"

Betrouwbaarheid is wat Wessel Bosse betreft het sleutelwoord als het gaat om een goed belastingadvies- en administratiekantoor. “Als ondernemer wil je geen omkijken hebben naar je belastingen en administratie.” Dus toen hij er uiteindelijk voor koos om zijn hele administratieve hebben en houwen onder één dak te brengen, speelde prijs slechts een bijrol. “Je kunt gaan voor de goedkoopste. Maar wordt het dan wel góed gedaan? Ik ga liever voor de zekerheid die vertrouwen me geeft.”

Lees meer
1 8 10
Toko Dun Yong

Toko Dun Yong

"Administratie is niet sexy, maar administratiekantoor Koppel weet het (bijna) sexy te maken!"

Toen Kin-Ping Dun de Azië-speciaalzaak Toko Dun Yong zes jaar geleden overnam, ging hij snel op zoek naar een administratiekantoor om hem te helpen de administratieve processen te automatiseren. Zijn vader, die tot dan toe altijd de boekhouding had gedaan, grapte dat hij veel sneller die cijfers kon produceren dan Exact Globe. “Hij had altijd de administratie gedaan, en had een heel secuur systeem bedacht.” Maar voor anderen was dat systeem een stuk minder transparant.

Lees meer
1 8 10
Greenacre Foods

Greenacre Foods

"Koppel Belastingadviseurs geeft tegengas als het moet, zodat je daarna zelf de juiste keuze kunt maken"

Eind 2011 werden Donna Kenway en haar kinderen in het diepe gegooid: haar ex-man overleed, waardoor de leiding van Greenacre Foods plotseling op hun schouders rustte. Hun zoon liep al wel 5 jaar met zijn vader in het bedrijf mee, dus had veel kennis in huis. Maar de administratie overnemen bleek lastiger: Donna’s ex-man had die altijd op eigen wijze, in Excel, bijgehouden. Het jaar 2012 was daardoor niet makkelijk; voortgang van de facturatie was de eerste uitdaging.

Lees meer
1 9 10
Notice Branded Media

Notice Branded Media

"Wij zijn ergens goed in en hebben expertise, en zij ook. Dat werkt zó goed"

"Koppel maakt ons bewust en durft de pijnpunten te benoemen." Ligthart, oprichter van Notice Branded Media, is blij dat hij destijds voor Koppel Belastingadvies koos. "Fijn om een partner te hebben die er is als we hem nodig hebben. Ze staan direct klaar als je een beroep op ze doet. Bovendien weten ze altijd wat er speelt en kan ik ervan op aan dat ze het juiste advies geven. Daar heb je wat aan!"

Lees meer
1 8 10
Euphorious BV

Euphorious

"Koppel belastingadviseurs ontzorgt en legt samen met ons de gezonde basis voor onze bedrijven"

Rogier Poelmann besloot een eigen bedrijf te starten, en wist direct dat hij méér nodig had dan alleen administratieve diensten. Hij heeft immers grootse plannen voor de groei van niet alleen Euphorious, maar ook het Eco-kledingmerk dat hij samen met zijn vriendin opzet. Als beide bedrijven gaan groeien, er personeel en voorraden in het spel komen en er allerlei geldstromen gaan vloeien, is er ook scherp fiscaal advies nodig. Hij vond Koppel.

Lees meer
1 8 10
Letterhelden

Letterhelden

"Dankzij Koppel Belastingadviseurs heb ik nu veel meer overzicht én inzicht in mijn cijfers"

Zekerheid. Dat is de dienstverlening van Koppel samengevat in één woord, wat Brigitte betreft. “Zekerheid dat ik geen problemen krijg met de Belastingdienst. Zekerheid dat mijn aangiftes goed én op tijd gedaan worden. Zekerheid over goed fiscaal advies. Zekerheid dat ik geen verrassingen krijg achteraf.” En voor die zekerheid betaalt Brigitte graag wat extra’s: “Bij mijn vroegere belastingadviseurs had het me niet verbaasd als de Belastingdienst opeens op de stoep stond. Die angst heb ik gelukkig niet meer.”

Lees meer
1 8 10
Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan

"De kwaliteit is flink verbeterd, terwijl KVdL tijd bespaart en de kosten gereduceerd zijn met zo’n vijftienduizend euro per jaar"

"Vroeger", zegt Klaas Huijgen, "bestond er geen officiële samenwerking tussen onze financiële afdeling en de fiscalisten van de verschillende partners. De informatie die nodig was voor een juiste aangifte, schoot er weleens bij in. Bovendien werden alle partners met regelmaat door hun adviseurs verschillend geïnformeerd, wat zorgde voor onrust en onvrede." Daarom besloot Huijgen, toen hij in dienst trad als Director Finance & Operations, de salarisadministratie te uniformeren, en in 2012 werd deze bij Koppel Belastingadviseurs ondergebracht.

Lees meer
1 8 10
Sociomantic Labs

Sociomantics Labs

"Doordat Koppel belastingadvies alle belastingzaken regelt, heeft Sociomantic de ruimte om zich te richten op haar kernactiviteiten. Een fijn gevoel!"

"Een belastingadviseur die snel en accuraat werkt en aan wie je je financiële zaken kan toevertrouwen," dat is volgens Drogtrop een goede beschrijving van Koppel Belastingadvies. "Voor ons was het tijdens het zoeken naar een geschikte belastingadviseur vooral belangrijk dat we een samenwerking zouden aangaan met een partij die ons begrijpt. Die begrijpt wat we doen en wat onze behoefte is: een betrouwbare partner die ons lokaal kan bijstaan én kan schakelen met ons hoofdkantoor. Met Koppel Belastingadvies hebben we die gevonden."

Lees meer
1 8 10
NOA BV

NOA BV

"Koppel Belastingadviseurs geeft ons specifiek automatiseringsadvies, waarmee onze processen beter worden"

Er zijn belastingadviseurs en boekhouders genoeg in Nederland. Ongetwijfeld leveren de meesten gewoon wat ze beloven: gedegen advies en betrouwbare afhandeling van de financiële administratie en aangiftes van hun klanten. Hoe kun je je als adviseur dan onderscheiden? Remko van den Berg van NOA weet het: "Door méér te leveren dan alleen ‘de cijfers’. Zo heeft Koppel grote invloed gehad op ons automatiseringsproces. Dat heeft voor ons absolute meerwaarde gehad."

Lees meer
8 28 1 10

Behoefte aan advies? Vraag het een van onze adviseurs

  • Type de tekst
Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief