Horizontaal toezicht

Koppel heeft september 2013 het convenant Horizontaal Toezicht ondertekend. Dat betekent dat we voldoen aan de kwaliteitseisen die de Belastingdienst en het Register Belastingadviseurs (de beroepsvereniging) daarvoor gesteld hebben.

Kwaliteitskeurmerk
De Belastingdienst gaat er na ondertekening vanuit, dat wij altijd kloppende aangiften indienen en zal die daarom veel sneller accepteren. Met andere woorden: Horizontaal Toezicht is een soort keurmerk dat een goede, compliante en vooral betrouwbare dienstverlening garandeert, zowel voor de Belastingdienst als voor onze klanten.

Processen op orde
Dit ‘kwaliteitskeurmerk’ is dus een bevestiging dat Koppel Belastingadviseurs zijn zaken goed op orde heeft. En omdat klanten alleen kunnen meedoen als hun eigen interne processen op orde zijn, is het voor hen bovendien een kwaliteitsborging van de eigen organisatie. Binnen grotere bedrijven bevordert Horizontaal Toezicht een goed fiscaal risicobeheersingssysteem.

Voordelen
Als u ook het convenant ondertekent, profiteert u mee van de voordelen. Mogelijke knelpunten in uw aangifte worden tijdens het HT-vooroverleg met de Belastingdienst getackeld. Daarmee kan vertraging door nader onderzoek achteraf of zelfs een kostbare procedure voorkomen worden. Bovendien weet u sneller waar u aan toe bent. Lees meer over de voordelen in onze leaflet “De voordelen van Horizontaal Toezicht.pdf

Op zoek naar kwaliteit?
Bent u op zoek naar een belastingadvieskantoor dat fiscale diensten van een gegarandeerd hoge kwaliteit biedt? Maak dan vandaag nog een afspraak of vraag direct een offerte aan.

Advies op maat Selecteer uw branche om de meest relevante informatie te ontvangen

Blijf up-to-date Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief