Toggle navigation

Contact

Bel onze adviseurs
020 - 344 59 00,
of e-mail ons geheel
vrijblijvend
info@koppeladvies.nl

Boekhouding Amsterdam

Wilt u uw boekhouding laten doen in Amsterdam, dan kunt u terecht bij Koppel Advies. Koppel Advies is sinds 1997 leverancier van diensten op het gebied van fiscale en administratieve zaken. Sinds december 2009 zijn wij gevestigd aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Vanuit deze uitvalsbasis behartigen onze medewerkers de fiscale belangen voor een groot aantal opdrachtgevers.

 

Koppel Advies is geen reguliere fiscale- en administratieve dienstverlener; wij zorgen op een heldere, gerichte en  effectieve manier voor een gedegen boekhouding in Amsterdam. Dat is mogelijk door de kwaliteit van opleiding van de medewerkers en een persoonlijke band met onze relaties. Op die manier weten zowel u als wij wat er verlangd wordt in de samenwerking.

 

Als u uw boekhouding bij Koppel Advies in Amsterdam wilt laten doen, klik dan op de volgende link om een afspraak te maken met een Koppel belastingadviseur of bel ons voor meer informatie op 020-3445900 of neem contact op met Koppel Advies.

 

Meer over administratie & aangifte

Altijd de expertise die u zoekt

Koppel Advies heeft een bijzonder uitgebreide dienstverlening. Wij hebben vele jaren ervaring als belastingadviseur en gebruiken deze vakkennis om de positie van uw onderneming te versterken:

  • Betrokken bedrijfs- en organisatieadvies;
  • Scherpe fiscale en financiële dienstverlening;
  • Professionele ondersteuning bij administratie en aangifte;
  • Uitgebreide ervaring binnen diverse branches.

Een persoonlijk gerichte aanpak vinden wij daarbij vanzelfsprekend. Uw belastingadviseur is altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en biedt passend, professioneel advies op maat.

Heeft u een vraag?

Onze specialisten staan voor u klaar

Send this to a friend